Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΕuro2020: Έπεισαν οι Ιταλοί - Το σημερινό πρόγραμμα

Εuro2020: Έπεισαν οι Ιταλοί – Το σημερινό πρόγραμμα

Φτάσαμε στη φάση των 16 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με το ταμπλό να βγάζει αρκετές αμφίρροπες αναμετρήσεις, όπως το Βέλγιο-Πορτογαλία αλλά και το Αγγλία-Γερμανία.
Από σήμερα και μέχρι την ερχόμενη Τρίτη θα έχουμε καθημερινά δύο αναμετρήσεις, μία στις 7 το απόγευμα και μία στις 10 το βράδυ.

Ουαλία-Δανία

Στις 7 το απόγευμα στο Γιόχαν Κρόϊφ Αρένα του Άμστερνταμ θα διεξαχθεί το Ουαλία-Δανία που ανοίγει την αυλαία των 16 καλύτερων ομάδων.

Οι Ουαλοί ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φάσης των ομίλων, κατάφεραν και πέρασαν από έναν όμιλο με Ιταλία, Τουρκία και Ελβετία ως δεύτεροι έχοντας συγκεντρώσει 4 βαθμούς. Με μπροστάρη τον Γκάρεθ Μπέϊλ έχουν ως στόχο να πάνε όσο πιο μακριά μπορούν στην διοργάνωση, στηριζόμενοι και στην εξαιρετική αμυντική τους λειτουργία ( μόλις δυο γκολ δέχτηκαν στην φάση των ομίλων).

Οι Δανοί παίζοντας με τρομερό πάθος για τον Έρικσεν πέρασαν στην φάση των 16 ως δεύτεροι από έναν όμιλο με Βέλγιο, Φινλανδία και Ρωσία. Πειστικότατη εμφάνιση απέναντι στους Ρώσους δεν άφησαν κανέναν περιθώριο αμφισβήτησης κερδίζοντας με το επιβλητικό 4-1.  Στόχος τους φυσικά να φτάσουν όσο πιο μακριά μπορούν, όπως τόνισε και ο προπονητής τους Χιούλμαντ η δύναμη που τους δίνει ο Έρικσεν είναι τεράστια και η ομάδα δεν έχει πιάσει ακόμα ταβάνι.

Δεν θα είναι εύκολο ματς, οι Δανοί σαφώς και είναι το φαβορί στην αναμέτρηση αλλά με το αμυντικό της παιχνίδι και την εκρηκτικότητα που έχει στις αντεπιθέσεις η Ουαλία μπορεί να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα. Στην λογική του κλειστού παιχνιδιού πρώτη επιλογή μας το Nο Goal σε απόδοση 1,60.

Ιταλία-Αυστρία

Στις 10 το βράδυ οι Ιταλοί τίθενται αντιμέτωποι με τους Αυστριακούς στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου.

Οι Ιταλοί ήταν πραγματικά καταιγιστικοί στη φάση των ομίλων σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Σημείωσαν 7 γκολ και δεν δέχτηκαν ούτε ένα, ενώ θα μπορούσαν να πετύχουν άλλα τόσα βάση των ευκαιριών που δημιούργησαν. Στόχος τους φυσικά η κατάκτηση του τροπαίου, υπάρχει μεγάλη δίψα για διάκριση καθώς το ρόστερ απαρτίζεται από αρκετούς νέους παίκτες.

Η Αυστρία πέρασε ως δεύτερη από έναν όμιλο με Ολλανδία, Ουκρανία και Βόρεια Μακεδονία. Σε μια πειστικότατη εμφάνιση απέναντι στην Ουκρανία, που όλος ο πλανήτης περίμενε να πάνε σε μια βολική ισοπαλία, καθάρισε την ομάδα του Σεβτσένκο με 1-0 ενώ θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα βάση ευκαιριών.

Οι Ιταλοί αυτή την στιγμή δύσκολα κοντράρονται από οποιονδήποτε αντίπαλο, με την άμυνα που διαθέτουν αλλά και την παραγωγικότατη επίθεση θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν της Αυστρίας. Με τα κενά που είδαμε βέβαια στην άμυνα της Αυστρίας στην φάση των ομίλων το να δούμε τουλάχιστον τρία τέρματα στην αναμέτρηση, είναι μια συνετή επιλογή, με το Over 2,5 να παίζει στο 2,10.

Ιταλία-Αυστρία

Ώρα Έναρξης: 22:00

Επιλογή: Οver

Απόδοση: 2.10

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου συνεχίζεται και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες για την διοργάνωση όπως τις αποδόσεις και τους τζίρους των αγώνων, το τηλεοπτικό πρόγραμμα και τις διασταυρώσεις Euro 2020 από την φάση των 16 μέχρι και τον τελικό. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα