Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΕύκολη νίκη για τον ΠΑΟΚ στο βόλεϊ ανδρών

Εύκολη νίκη για τον ΠΑΟΚ στο βόλεϊ ανδρών

Καθαρό τρίποντο για τον ΠΑΟΚ μέσα στο Ζηρίνειο, όπου κέρδισε με 0-3 σετ την Κηφισιά, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β’ φάσηςτης VolleyLeagueανδρών. Ο ΡάιλιΜπαρνς παρέμεινε σταθερά στην επιλογή του τεχνικού προπονητή του ΠΑΟΚ, αντί του Πάβελ Κουκλίνσκι, ο οποίος έμεινε εκτός ρόστερ καθώς υπάρχει ο περιορισμός στους ξένους αθλητές. Οι “ασπρόμαυροι” μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, και με ανεβασμένη ψυχολογία πήραν εύκολα τους 3 βαθμούς που χρειάζονταν για να καλύψουν την διαφορά από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Της Δέσποινας Παπαδοπούλου

Στο πρώτο σετ ο ΠΑΟΚ με σωστή υποδοχή και με τους Κουμεντάκη, Ούντρις και Μπράουν να βρίσκονται σε καλή φόρμα, έκανε μια διαφορά πέντε πόντων (13-18). Οι γηπεδούχοι κάνοντας αρκετά λάθη, επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους ,να μεγαλώσουν και άλλο την διαφορά στο σκορ. Με μπλοκ από τον Πετρέα στον Κωστόπουλο, ο ΠΑΟΚ πήρε το σετ με 16-25 και 0-1.

Στο δεύτερο σετ ο ΠΑΟΚ κράτησε τον καλό ρυθμότου και έχτισε από την αρχή ένα προβάδισμα τριών πόντων (1-4).  Οι γηπεδούχοι έδειξαν αδυναμία στην άμυνα, με τους θεσσαλονικείς να το εκμεταλλεύονται και να μεγαλώνουν την διαφορά στους δέκα πόντους (7-17). Η Κηφισιά δεν κατάφερε να βρει λύσεις και να ακολουθήσει τον ρυθμό, με τον δικέφαλο να είναι ο κυρίαρχος στο παιχνίδι και να παίρνει εύκολα το σετ με 11-25 και 0-2.

Στο τρίτο σετ ο Γιάννης Καλμαζίδης, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον  Γιάτση,τον  Σωτηρίου και για λίμπερο τον Μπουράκη, θέλοντας να δώσει αναπνοές στους βασικούς του παίκτες. Η Κηφισιά μπήκε δυναμικά και πήρε το προβάδισμα στο σκορ(8-5). Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο (10-10) Με μπλοκ από τον Ουντρις και τον Πετρέα στον Αμπράο, ο ΠΑΟΚ έκανε ένα σερί επτά πόντων (10-17). Με επίθεση από τον Μπούτο ο ΠΑΟΚ πήρε το παιχνίδι με 19-25 και το 0-3.

Τα σετ: 16-25, 11-25, 19-25

Κηφισιά: Αμπράο, Ντε Βρέι, Μίχαλι, Κοντοστάθης, Λινάρδος, Κωτσάκης και λίμπερο ο Σπυριούνης.

ΠΑΟΚ: Μπράουν, Πετρέρας, Ουόλς, Κουμεντάκης, Μπαρνς, Ούντρις και λίμπερο ο Κοκκινάκης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα