Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΕτοιμάζονται για βασικοί οι Γιαννούλης-Τζόλης

Ετοιμάζονται για βασικοί οι Γιαννούλης-Τζόλης

Μετά το 1-1 στη πρεμιέρα κόντρα στην Ισπανία, η Εθνική ομάδα θέλει να δώσει αξία στο σπουδαίο αποτέλεσμα και να πάρει απόψε (31/3, 21.45) το τρίποντο με αντίπαλο τη Γεωργία στην Τούμπα.

Οι μικροτραυματισμοί των Δημήτρη Πέλκα και Θανάση Ανδρούτσου φαίνεται να έχουν ξεπεραστεί με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να παίρνουν κανονικά μέρος στην τελευταία προπόνηση. Όπως όλα δείχνουν η Εθνική μας ομάδα θα κατέβει με διάταξη 4-2-3-1. Μπορεί κάποιες θέσεις ακόμη να «παίζονται», αλλά οι περισσότερες είναι δεδομένες. Ακόμη όμως και σε αυτές που εξακολουθεί να υπάρχει ερωτηματικό, υπάρχουν φαβορί.

Όπως και στον παιχνίδι με την Ισπανία, ο Βλαχοδήμος θα είναι κάτω από τα δοκάρια αν και στο φιλικό απέναντι στην Ονδούρα αγωνίστηκε ο Διούδης. Δεξιός μπακ θα είναι ο Μπακάκης, στο κέντρο των μετόπισθεν οι Τζαβέλλας και Παπαδόπουλος.

Οι ”καθιερωμένοι” αμυντικοί μέσοι Ζέκα και Μπουχαλάκης και ο αρχηγός Μπακασέτας μπροστά τους σε θέση «10». Για τη θέση του αριστερού μπακ ο Γιαννούλης φέρεται να έχει προβάδισμα σε σχέση με τον Τσιμίκα, ο οποίος ήταν βασικός κόντρα στην Ισπανία.

Από εκεί και πέρα, για τις θέσεις των ακραίων επιθετικών, οι Φορτούνης και Τζόλης συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσουν. Οι δύο, δηλαδή, που ήταν στην ενδεκάδα στο φιλικό με την Ονδούρα. Στην κορυφή αναμένεται να βρεθεί ο Παυλίδης αντί του Γιακουμάκη.

πηγή thessports.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα