Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΕσίτι: Είδαμε στα αποδυτήρια τα highlights και δεν καταλάβαμε πως δεν κερδίσαμε

Εσίτι: Είδαμε στα αποδυτήρια τα highlights και δεν καταλάβαμε πως δεν κερδίσαμε

Την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Βόλο, για την 6η αγωνιστική της Super League 1, κλήθηκε να σχολιάσει στη κάμερα της Nova, μετά το τέλος της αναμέτρησης της Τούμπας, ο Άντερσον Εσίτι.

Ο Νιγηριανός μέσος του Δικεφάλου του Βορρά, δήλωσε πως ακόμη δεν έχει καταλάβει πως διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα και πως ο Βόλος ισοφάρισε σε 4-4, σημειώνοντας πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ είδαν στα αποδυτήρια τα highlights.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Εσίτι:

Για το αποτέλεσμα του παιχνιδιού: «Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη εξήγηση γι’ αυτό, ήταν ένα τρελό παιχνίδι, είδαμε στα αποδυτήρια τα χάιλαϊτ και δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι συνέβη, δεν υπάρχει εξήγηση για το πώς ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ χαλάρωσε μετά το 4-1: «Κάθε ομάδα που βάζει τέσσερα γκολ στον κόσμο είναι λογικό να χαλαρώσει, να δώσει χώρο στον αντίπαλο, εδώ όμως ο αντίπαλος δεν σκόραρε από εντυπωσιακές ενέργειες ή συνδυαστικό ποδόσφαιρο. Τα γκολ ήρθαν από περίεργες φάσεις, μακρινές μπαλιές και σέντρες στην περιοχή, υπήρξε χαλάρωση της ομάδας και δώσαμε μέτρα στον αντίπαλο».

Για την συνέχεια και κατά πόσο θα επηρεάσει αυτή η ισοπαλία: «Ήταν ένα παιχνίδι που δεν κερδίσαμε αλλά σίγουρα δεν χάσαμε, δεν πρέπει να μας επηρεάσει για το υπόλοιπο της βδομάδας και της σεζόν, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο και μπορούμε να προσεγγίσουμε τα παιχνίδια με τελείως διαφορετική νοοτροπία πηγαίνοντας για το καλύτερο δυνατό».

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα