Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΕΠΟ: Πειθαρχική δίωξη κατά της ΠΑΕ Ηρακλής Θεσσαλονίκης για την ανακοίνωση στο...

ΕΠΟ: Πειθαρχική δίωξη κατά της ΠΑΕ Ηρακλής Θεσσαλονίκης για την ανακοίνωση στο ημίχρονο με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Στην άσκηση πειθαρχικής δίωξης κατά της ΠΑΕ Ηρακλής Θεσσαλονίκης προχώρησε η ΕΠΟ, με αφορμή την ανακοίνωση που αυτή εξέδωσε στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννενα, κατά του διαιτητή, κ. Δραγάτη.

Συγκεκριμένα στην πειθαρχική δίωξη της ΕΠΟ αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Πειθαρχικής Δίωξης, Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΠΟΤ. Ηρακλής, νομίμως εκπροσωπούμενης, διότι στις 28/9/2024 προέβη σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις (ανακοίνωση σε site της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής). Η ως άνω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α παρ. 1,2 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.”

Πρόκειται για ανακοίνωση στην οποία ο “γηραιός της Θεσσαλονίκης” είχε αναφέρει τα εξής:

“Τυχαίο» γεγονός η κλήρωση του βορείου ομίλου του πρωταθλήματος, με υπαιτιότητα του κ. Μαρτσούκου. Τυχαίο γεγονός η τοποθέτηση Λαρισαίων διαιτητών στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ οι οποίοι μας αδίκησαν. Τυχαίο γεγονός ότι τοποθετήσατε Γιαννιώτη διαιτητή στον αγώνα με τον ΠΑΣ ο οποίος ήδη μας έχει στερήσει ένα πέναλτι μάρς. Για όλα αυτά είναι ενημερωμένος ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ Γκαγκάτσης ο οποίος γνωρίζει όλο αυτό το παρασκήνιο και δεν κάνει το τίποτα.

Επειδή υπάρχουν άνθρωποι στο περιβάλλον του κ. Γκαγκάτση που δημιουργούν το πρόβλημα ζητούμε την παραίτηση του από την ΕΠΟ. Ο άνθρωπος αυτός δεν μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα του ποδοσφαίρου της Σούπερ Λιγκ 2 και ενώ γνωρίζει πως τα δημιουργούν δικοί του άνθρωποι. Ζητούμε ξανά την παραίτηση του. Θα επανέλθουμε αποκαλύπτοντας τα ονόματα του παρασκηνίου τα οποία διατηρούν συγγενική σχέση με τον κ. Γκαγκάτση.”

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα