Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΕπιστροφή Κωνσταντέλια στην Εθνική για τα παιχνίδια με Νέα Ζηλανδία και Γαλλία

Επιστροφή Κωνσταντέλια στην Εθνική για τα παιχνίδια με Νέα Ζηλανδία και Γαλλία

Γνωστοποιήθηκαν οι κλείσεις του Γκουστάβο Πογέτ για τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδος, κόντρα σε Νέα Ζηλανδία και Γαλλία, στις 17 και 21 Νοεμβρίου αντίστοιχα. Ξεχωρίζει η επιστροφή του Γιάννη Κωνσταντέλια.

Τους 32 εκλεκτούς ποδοσφαιριστές που θα εκπροσωπήσουν την Εθνική μας ομάδα στις αναμετρήσεις του Νοεμβρίου, κόντρα σε Γαλλία και Νέα Ζηλανδία έκανε γνωστούς η ΕΠΟ. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας που διανύει μια φοβερή αγωνιστική περίοδο βρίσκεται κανονικά στις κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος κάλεσε και τον Γιώργο Βαγιαννίδη του Παναθηναϊκού.

Μεταξύ των νέων προσώπων βρίσκονται ακόμα οι Γιώργος Αθανασιάδης, Δημήτρης Γούτας, ενώ επέστρεψε και ο Τζορτζ Μπάλντοκ ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά οι κλήσεις του Ουρουγουανού τεχνικού για τους προσεχείς αγώνες:

Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Διούδης, Βλαχοδήμος, Γούτας, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Μπάλντοκ, Γιαννούλης, Ρότα, Σάλιακας, Τσιμίκας, Βαγιαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Γαλανόπουλος, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Παπανικολάου, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας, Μασούρας, Πέλκας, Φούντας, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης, Παυλίδης.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα