Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΕμπακατά: Είμαστε ο Άρης και ξέρουμε τι σημαίνει κάθε νίκη που κατακτά

Εμπακατά: Είμαστε ο Άρης και ξέρουμε τι σημαίνει κάθε νίκη που κατακτά

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε ο Σαλέμ Εμπακατά, δείχνοντας τα σημεία που πρέπει να εκμεταλλευθεί ο Άρης για να πάρει το τρίποντο.
Ο πρώτος γύρος της Superleague ολοκληρώνεται για τον Άρη, αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Σαλέμ Εμπακατά αναφέρθηκε στη «NOVA» για το ερχόμενο παιχνίδι και τόνισε τι χρειάζεται για να έρθει η νίκη.

Για την ευρεία νίκη επί της Λαμίας: «Ήταν μια σπουδαία εμφάνιση. Είμαστε σε πολύ κατάσταση μετά από αυτήν. Είμαστε πρώτα από όλα χαρούμενοι για τη νίκη. Είμαστε ο Άρης και ξέρουμε τι σημαίνει κάθε νίκη που κατακτά αυτή η ομάδα».

Για το αν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του κέρδισαν αυτοπεποίθηση μετά από αυτή την επικράτηση: «Βεβαίως και μας γέμισε μεγάλη αυτοπεποίθηση αυτή η νίκη. Όταν σκοράρεις πολλά γκολ και δεν δέχεσαι, είναι πολύ σημαντικό. Γενικότερα, όταν νικάς είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε ποιοτικό ρόστερ και ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε, αλλά πρέπει να το δείχνουμε σε όλα τα ματς αυτό».

Για το πού οφείλεται το επιθετικό ξέσπασμα ενάντια στους Φθιώτες: «Σε προηγούμενα παιχνίδια είχαμε ατυχία. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, που είναι το ζητούμενο σε κάθε παιχνίδι. Σε αυτό το παιχνίδι, οι ευκαιρίες μας μετατράπηκαν σε γκολ. Αυτή ήταν η διαφορά».

Για το προσεχές παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ και την κρισιμότητά του: «Πράγματι είναι κρίσιμο το ερχόμενο παιχνίδι. Θέλουμε να πάμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στη διακοπή, για να δουλέψουμε τότε ήρεμοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».

Για το τί πρέπει να κάνει ο Άρης ώστε να φύγει νικητής από τους «Ζωσιμάδες»: «Πρέπει να παίξουμε όπως στο προηγούμενο παιχνίδι. Δηλαδή, με ένταση, με δύναμη και με ταχύτητα! Αυτά είναι στοιχεία, που πρέπει γενικώς να διατηρήσουμε στο παιχνίδι μας ως ομάδα».

Πηγή:gazzetta.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα