Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΕκτός έδρας ευρωπαϊκές μάχες για ΠΑΟΚ

Εκτός έδρας ευρωπαϊκές μάχες για ΠΑΟΚ

Δύσκολες εκτός έδρας αποστολές θα έχουν οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Νίμπουρκ στην Πράγα (19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) για το Basketball Champions League και τον Ιωνικό να ταξιδεύει στο Βέλγιο για να αντιμετωπίσει την Αντβέρπ (21:00) για το FIBA Europe Cup.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό με 81-64 και ψάχνει μία νίκη-αντίδραση απέναντι σε έναν αντίπαλο που σαφώς δεν είναι εύκολος. Στο προηγούμενο μεταξύ τους ματς η Νίμπουρκ είχε φύγει νικήτρια από το PAOK Sports Arena με 84-83 με τους Θεσσαλονικείς να ψάχνουν το θετικό αποτέλεσμα στη ρεβάνς. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και ψάχνει τη νίκη που θα του δώσει βαθμολογική ανάσα και ελπίδες για τη συνέχεια.

Από την άλλη πλευρά, ο Ιωνικός έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση μετά από την μεγάλη νίκη που πήρε κόντρα στο Λαύριο για το πρωτάθλημα με 61-59 με ανατροπή και θέλει να μεταφέρει το μομέντουμ και στο Βέλγιο. Στο προηγούμενο μεταξύ τους ματς, η ομάδα του Κούρο Σεγκούρα είχε ηττηθεί στην έδρα της με 81-92, συνεπώς ψάχνε τη νίκη που θα την ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και θα την φέρει πάνω από τη Μονς.

Πηγή:sport24.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα