Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά«Είπα στον Καρυπίδη βάλε με στο γήπεδο με τον ΠΑΟΚ, γιατί αλλιώς......

«Είπα στον Καρυπίδη βάλε με στο γήπεδο με τον ΠΑΟΚ, γιατί αλλιώς… θα χάσεις!»

Προβάδισμα στον Άρη δίνει ο Νίκος Τσουμάνης όπως τόνισε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» πλέκοντας το εγκώμιο του Άκη Μάντζιου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το Άρης – ΠΑΟΚ: «Ταρζάν τους θέλω μεθαύριο. Πιστεύω ότι ο Άρης είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον ΠΑΟΚ. Ο Άρης υπερτερεί σε πολλούς τομείς, έχει ποιοτικούς παίκτες και ένα σύνολο ορκισμένο για νίκη. Αρνούνται να χάσουν τα παιδιά και όλα προχωρούν να πάρουμε μια νίκη».

Για Μάντζιο και Γκαρσία: «Ο Μάντζιος είναι ο ποδοσφαιρικός μου πατέρας. Είναι γνώστης του ποδοσφαίρου. Ξέρει να δουλεύει και θα τα πάει πολύ καλά. Δεν θα έχει εύκολο έργο ο ΠΑΟΚ. Πιέζει ψηλά και να μην δικαίωμα στον αντίπαλο να κλέψει την μπάλα. Δουλεύει και τα στημένα. Είναι ευφυής. Ένας ολοκληρωμένος προπονητής».

Για το αν θα ήθελε να είναι στο γήπεδο: «Πριν από μερικά λεπτά πήρα τηλέφωνο από τον Καρυπίδη να με βάλει στο γήπεδο. Του είπα αν δεν με βάλεις θα χάσεις. Γιατί πέρυσι ήμουν στο 4-2 και έφερα γούρι. Μου είπε δύσκολα καθώς επιτρέπονται μόνο 10 άτομα λόγω των περιορισμών για το covid».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα