Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΔΥΟ ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΑ ΑΟΥΤΣΑΙΝΤΕΡ ΣΕ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΣΚΩΤΙΑ

ΔΥΟ ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΑ ΑΟΥΤΣΑΙΝΤΕΡ ΣΕ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΣΚΩΤΙΑ

Η διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω Εθνικών υποχρεώσεων αλλάζει τις συνήθειες μας και μας στρέφει σε μελέτη πρωταθλημάτων που σε κανονικές συνθήκες και ροή πρωταθλημάτων δεν θα μας απασχολούσαν έντονα.

Το θετικό είναι ότι κάποια απ’ αυτά με τα οποία θα ασχοληθούμε σήμερα δεν είναι παντελώς άγνωστα, καθώς έχουν απασχολήσει την στήλη και έχουν συμπεριληφθεί στο παιχνίδι μας κατά το παρελθόν.

Προγνωστικά Λιγκ 2 Σκωτίας

Ένα απ’ αυτά είναι η Λιγκ 2 της Σκωτίας, με πιο πρόσφατο ένα Εδιμβούργο Σίτι – Αλμπιον Ροβερς με το «διπλό» (το οποίο επιβεβαιώθηκε) να φτάνει το @4.00.

 

Η Εδιμβούργο Σίτι είναι αυτήν που θα μας απασχολήσει και σήμερα, αλλά αυτήν την φορά για τη νίκη της στην έδρα της Ελγκιν. Η βαθμολογική διαφορά είναι ενδεικτική των μεταξύ τους αποστάσεων, με την Εδιμβούργο να μάχεται για τα πλέι οφ και την Ελγκιν για την σωτηρία.

 

Πρόσφατα απέλυσε τον προπονητή της λόγω του κακού σερί (2-2-2 στα 6 τελευταία), παρότι η ομάδα είναι εντός στόχων και αυτό είναι κάτι που δείχνει τις υψηλές προσδοκίες της. Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες προσέλαβε νέο τεχνικό, τον Alan Maybury, γεγονός που αναμένω να αναπτερώσει το ηθικό των παικτών της.

 

Η Εδιμβούργο είναι αρκετά αποτελεσματική εκτός έδρας (7-4-4) και το σημερινό παιχνίδι αρκετά σημαντικό για τους στόχους της πριν την κόντρα με την πρωτοπόρο, Κέλτι Χαρτς. Η Ελγκιν μετρά μόλις μία νίκη στα 9 τελευταία της παιχνίδια (1-2-6), ενώ τελευταία άρχισε να… μαζεύει απουσίες.

 

Κατά την γνώμη μου το «διπλό» θα έπρεπε να παίζει σε τιμές οριακού φαβορί (@2.50) και όχι αουτσάιντερ.

Προγνωστικά Νασιονάλ Λιγκ Αγγλίας

Στην 5η κατά σειρά κατηγορία της Αγγλίας παρουσιάζει ενδιαφέρον ο αουτσάιντερ άσος της Γουίλντστοουν με αντίπαλο την Μπρόμλεϊ.

 

Η γηπεδούχος βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, με 2 νίκες στα 3 τελευταία της παιχνίδια. Στην τελευταία της αναμέτρηση ηττήθηκε με 4-2 στην έδρα της πρωτοπόρου Στόκπορτ, ενώ είχε προηγηθεί με 2-0 στο ημίχρονο.

 

Ανταγωνιστική στην έδρα της (6-5-5) και σαφώς πιο ξεκούραστη από την ντεφορμέ Μπρόμλεϊ, η οποία μεσοβδόμαδα ηττήθηκε για 4η φορά στα 7 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος (0-3-4) και την επόμενη εβδομάδα την περιμένει ο σημαντικός ημιτελικός με αντίπαλο την Γιορκ για το Fa Trophy.

 

Υ.Γ Σκέφτηκα αρκετή ώρα την περίπτωση της Τζίλιγχαμ που καίγεται για βαθμούς και η απόδοσή της πλησιάζει το 4.50. Η «Τζίλι» με τον Νιλ Χάρις στον πάγκο της παρουσιάζει ιδιαίτερα βελτιωμένο πρόσωπο και έχει εξαιρετική παράδοση τα τελευταία χρόνια στην έδρα της αδιάφορης Ακρινγκτον (3 σερί νίκες – αήττητη στις 4 τελευταίες επισκέψεις της).

 

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket Επιλογές:

Μονά/δυάδα Betshop

 

26/3 – 17:00 – Γουίλντστοουν – Μπρόμλεϊ: 1 (3.65) με 18 μονάδες

 

26/3 – 17:00 – Ελγκιν – Εδιμβούργο Σίτι: 2 (3.11) με 22 μονάδες

 

Και 8 μονάδες στη δυάδα τους απόδοσης 11.35 στην Betshop

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα