Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΔούκας: “Επιμονή του Ιβάν για τη Νέα Τούμπα – Μιλούν οι πράξεις...

Δούκας: “Επιμονή του Ιβάν για τη Νέα Τούμπα – Μιλούν οι πράξεις του για τον ΠΑΟΚ”

Για τον Ιβάν Σαββίδη, το μεταγραφικό πλάνο της φετινής σεζόν, την πολιτική που ακολουθείται αλλά και τη Νέα Τούμπα μίλησε ο Λευτέρης Δούκας στην ιντερνετική εκπομπή των ΣΦ του ΠΑΟΚ στο «Ok» Radio.

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κλήθηκε να μιλήσει για όλα όσα αφορούν του ΠΑΟΚ, απαντώντας στην πολιτική που ακολουθείται από πλευράς Δικεφάλου, για τους στόχους της χρονιάς, για τον Ιβάν Σαββίδη, τον Πάολο Φερνάντες και τα όσα συνέβησαν στην υπόθεση αλλά και για τη Νέα Τούμπα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τους στόχους της φετινής σεζόν: «Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγει ποτέ, ούτε καμία ομάδα ανακοινώνει επίσημα τους στόχους της, νομίζω ότι ο Ιβάν Σαββίδης το είπε σε μια τηλεδιάσκεψη που έκανε πρόσφατα, ότι θέλει να βγαίνει πάντα πρώτος, αυτός είναι ο στόχος του. Οι επενδύσεις του στον ΠΑΟΚ το δείχνουν από την αρχή…».

Για την στάση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ πάντα είναι δίπλα στο κοινό της, ίσως είναι η εποχή διαφορετική, οι απαιτήσεις διαφορετικές, η ΠΑΕ πάντα είναι κοντά στον κόσμο. Ως προς την στάση του Σαββίδη, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει μεσολαβήσει μια παγκόσμια πανδημία και η χώρα που κατοικεί έχει εμπλακεί σε έναν πόλεμο, δεν μπορεί ανά πάσα στιγμή να έρχεται στην Θεσσαλονίκη, όπως έκανε το 2014 ή το 2015 κλπ. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει χάσει το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΟΚ, επειδή του λείπει πιο πολύ ο ΠΑΟΚ, ασχολείται ακόμη περισσότερο».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε πως: «Οι ώρες που αφιερώνει στον ΠΑΟΚ είναι πολύ περισσότερες, οι εποχές είναι διαφορετικές, αν ο πόλεμος σταματούσε αύριο, να είστε σίγουροι ότι ο Σαββίδης θα έκανε ό,τι έκανε και πριν την πανδημία και τον πόλεμο, επειδή του λείπει πάρα πολύ η δια ζώσης τριβή, προσπαθεί να το αναπληρώσει με περισσότερες ώρες για την ομάδα. Το κατά πόσο ενδιαφέρεται για την ομάδα, φαίνεται από τις αυξήσεις ΑΜΚ, αυτό δεν μου δείχνει εικόνα ανθρώπου που δεν ασχολείται, αλλά το αντίθετο.

Δεν θεωρώ παράλογη την προσμονή του κόσμου. Θυμίζω ότι στην Τούμπα δεν θα ερχόταν έτσι και αλλιώς ο Ιβάν Σαββίδης λόγω της τιμωρίας του. Ξεκαθαρίζω και τώρα ότι ο Ιβάν Σαββίδης ασχολείται με τον ΠΑΟΚ πιο πολλές ώρες από ότι πιο πριν, επειδή ακριβώς του λείπεει η ομάδα, του λείπει η Θεσσαλονίκη».

Για το αν θα διευκόλυνε τον Ιβάν Σαββίδη η παρουσία ενός «συμπαίκτη» στον ΠΑΟΚ: «Όσον αφορά την διάδοχη κατάσταση του Ιβάν Σαββίδη, όσον αφορά την καθημερινή τριβή, υπάρχει ο Γιώργος Σαββίδης, που ήρθε και πρόσφατα σε παιχνίδια στην Τούμπα. Δεν έχει τεθεί και ούτε θα τεθεί, όσο είναι ο Ιβάν στον ΠΑΟΚ, θέμα συμπαίκτη».

Για την επικοινωνιακή πολιτική του ΠΑΟΚ: «Η ΠΑΕ πολλές φορές απαντάει με τις συμπεριφορές της, δεν είναι ανάγκη να ανακοινώσει κάτι. Η ΠΑΕ κλήθηκε σε κάποιες συναντήσεις για το προεδρικό διάταγμα και απείχε επιδεικτικά. Αυτή ήταν η καλύτερη κίνηση που μπορούσαμε να κάνουμε».

Για το αν αισθάνονται πως έγινε βήματα πίσω: «Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, παίρνει τίτλους, την περσινή χρονιά είχε μια εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη, πήγε μέχρι τους 8 του Conference, αυτό δεν μου δείχνει μια ομάδα παρατημένη, ούτε μια ομάδα που κάνει βήματα πίσω. Στο ποδόσφαιρο, υπάρχουν και οι άλλοι, δεν συμμετέχουμε μόνο εμείς, παίζουν και οι άλλοι. Το ότι δεν κατάφερες να πετύχεις έναν στόχο δεν σημαίνει ότι έκανε βήματα πίσω, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έτσι είναι η ζωή».

Για τη μεταγραφή του Κουαλιάτα: «Δίπλα σε κάθε Κουαλιάτα, υπάρχει ένας Κοτάρσκι, ένας Νάρει, οποιοσδήποτε παίκτης μπορεί να έρθει να προσαρμοστεί με το… καλημέρα, άλλοι χρειάζονται χρόνια. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι επειδή Σεπτέμβριο μήνα, παίζει ο Κουαλιάτα στον ΠΑΟΚ Β, δεν γίνεται όλοι οι παίκτες να είναι ίδιοι. Ο Κουαλιάτα είναι ένα παιδί που ήρθε από διαφορετική ήπειρο και δεν γνωρίζει καν αγγλικά, ήρθε σε μια χώρα με εντελώς διαφορετικές συνθήκες, διαφορετικό ποδόσφαιρο και χρειάζεται χρόνο να προσαρμοστεί».

Για το μεταγραφικό πλάνο της φετινής σεζόν:«Ο Μπότο είχε δηλώσει πριν το φινάλε της προηγούμενης χρονιάς ότι το 90% του ρόστερ θα πάει στην Ολλανδία, όπως και έγινε. Το να ζητάμε το ιδεατό είναι το τέλειο, για να κάνεις μια μεταγραφή υπάρχει μια διαδικασία, πρέπει να συμφωνήσει ο προπονητής, να συμφωνήσει ο Ιβάν Σαββίδης και πρέπει να τα βρεις και με τον παίκτη».

Για την υπόθεση του Πάολο Φερνάντες από τον Βόλο: «Για την περίπτωση Φερνάντες είναι ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Βόλο και δεν τα βρήκε με τον μάνατζερ του παίκτη, δεν υπήρχαν ‘παρακάλια’. Δεν έχω την εικόνα να γράφτηκε κάπου ή να εννοήθηκε ότι ο ΠΑΟΚ παρακάλεσε για τον Φερνάντες. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, ο ΠΑΟΚ τα βρήκε με τον Βόλο, δεν τα βρήκε με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή».

Για τη Νέα Τούμπα: «Έχω την εντύπωση και στηρίζομαι πέρα από την επιμονή του Σαββίδη ότι θα το καταφέρουμε, το επόμενο διάστημα θα δει και ο κόσμος τις εικόνες από τις μελέτες των εταιριών που έχουν αναλάβει το πρότζεκτ και θα υπάρξει διαβούλευση, όπου ο κόσμος θα πει την γνώμη του».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα