Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΔΙΠΛΟ ΣΤΟ 3.35 ΚΑΙ ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ

ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ 3.35 ΚΑΙ ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ

«Η ζωή είναι ένα σύνολο από απογοητεύσεις, με αρκετή απόσταση μεταξύ τους ώστε  κάθε νέα να σε αιφνιδιάζει». Το προηγούμενο ειπώθηκε στη 2η σεζόν της επιτυχημένης σειράς «The Morning Show», αλλά κάλλιστα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μια παραλλαγή της στο ποδόσφαιρο.

«Η σύγχρονη ποδοσφαιρική ιστορία είναι ένα σύνολο από παραστάσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο, με αρκετή απόσταση μεταξύ τους ώστε κάνε νέα να σε αιφνιδιάζει». Γιατί αυτό ακριβώς έγινε χθες. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, από… τσακωμένος με τον προπονητή του, έγινε ο απόλυτος πρωταγωνιστής και… διέλυσε την Τότεναμ, με τρία φανταστικά γκολ, προσθέτοντας άλλη μια τρομερή εμφάνιση στο ενεργητικό του..

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Η εποχή Λάμπαρντ στην Τσέλσι μόνο καλά δεν πηγαίνει. Τρεις συνεχόμενες ήττες σε επίπεδο πρωταθλήματος, δεν έβαλε ούτε γκολ, ενώ στα δύο πιο πρόσφατα με Σίτι και Τότεναμ δεν έκανε τελική στην αντίπαλη εστία. Πέρα από την κακή αγωνιστική συμπεριφορά, η ομάδα γεμίζει και με άγχος, καθώς έχει πλησιάσει στη ζώνη υποβιβασμού. Με αυτά ως δεδομένα δεν βρίσκω λόγο να είναι καθαρό αουτσάιντερ στο σημερινό με τη Γουλβς.

 

Η φιλοξενούμενη ναι μεν είχε ματς την Πέμπτη, αλλά περισσότερο κέρδισε σε ψυχολογία παρά κουράστηκε στο άνετο 4-0 επί της Γουότφορντ. Ξέρει να κλείνει διαδρόμους και να χτυπά στην κόντρα, μπορεί να βάλει ακόμη πιο δύσκολα στον Φρανκ Λάμπαρντ. Το διπλό μέχρι και το 3.35 στο Pamestoixima.gr.

Σε επίπεδο ειδικών στοιχημάτων, μου μοιάζει αρκετά χαμηλό το line στα 9,5 φάουλ για την Εβερτον. Πρέπει να βγάλει νεύρο η ομάδα του Λάμπαρντ, ενώ πιθανά κλεψίματα της μπάλας από τη Γουλβς θα… πρέπει να οδηγήσουν σε φάουλ για να σταματήσουν κόντρες.

Προγνωστικά Α’ Γαλλίας

Για τη δουλειά του Στεφάν στο Στρασβούργο έχω γράψει ξανά. Ενας πολύ ικανός προπονητής, που παρουσιάζει μια δουλεμένη ομάδα. Διόλου τυχαία πως φιγουράρει στις υψηλές θέσεις του πίνακα.

 

Χωρίς παράλληλες υποχρεώσεις, με γεμάτες εβδομάδες από το ένα παιχνίδι προς το άλλο, υποδέχεται σήμερα τη σαφώς πιο ταλαιπωρημένη Μονακό. Η ομάδα του Κλεμέντ θα δώσει το τέταρτο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα σε δύο εβδομάδες. Και όλα τους δυνατά, στη Ναντ έπαιξε ημιτελικό Κυπέλλου, στη Μασσαλία δύσκολο εκτός στο πρωτάθλημα με τη Μαρσέιγ και την προσεχή Πέμπτη έπαιζε με την Μπράγκα στην Πορτογαλία.

 

Στις αναλύσεις της Λιγκ 1 της Γαλλίας έχω κάνει ήδη αναφορά στον πιθανό άσο, που βρίσκω στο 2.55. Προσθέτω το 2.25 στις over 4,5 τελικές στην εστία για το Στρασβούργο. Περιμένω να φτιάξει φάσεις σήμερα και το line είναι εφικτό να ξεπεραστεί.

Προγνωστικά La Liga

Παρόμοια κουβέντα μπορούμε να κάνουμε και για την Μπέτις. Άλλη μια ομάδα με βαρύ πρόγραμμα, με την επιπρόσθετη σημείωση εδώ και η ίδια έχει ήδη αρχίσει να δείχνει την κόπωσή της. Πέντε χωρίς νίκη, κακές εμφανίσεις στις ήττες με Ατλέτικο και Αϊντραχτ στα δύο πιο πρόσφατα. Θα ήμουν πιο ζεστός αν δεν είχε τέτοιο… κόλλημα με τα Χ εκτός έδρας η Μπιλμπάο (3-8-3).

Προγνωστικά Ολλανδία & Πορτογαλία

Συνεχίζοντας με τις ομάδες που είχαν Ευρώπη και μπορεί να εμφανιστούν επηρεασμένες, βάζουμε στο γκρουπ και την Αλκμάαρ. Με ταξίδι στη Νορβηγία πριν και τη ρεβάνς με τη Μπόντο Γκλιμτ να ακολουθεί, το εντός με την Τβέντε δυσκολεύει. Και αυτό γιατί έχουμε να κάνουμε με μια από τις καλές ομάδες του φετινού πρωταθλήματος Ολλανδίας.

 

Η Τβέντε φιγουράρει στην 5αδα, μόλις τρεις πόντους πίσω από τη σημερινή της αντίπαλο, μετρώντας ήδη επτά διπλά στη σεζόν. Ουδείς αμφισβητεί την εντός έδρας δυναμική της Αλκμάαρ, που έχει χάσει μονάχα από τον Αγιαξ, αλλά το διπλό θα έπρεπε να παίζει κοντά στις 4 μονάδες και το βρίσκουμε στο 5+.

 

Στο ίδιο μήκος κύματος και το Μπράγκα-Ζιλ Βιθέντε, με τη φιλοξενούμενη να είναι μια ομάδα που έκανε διπλό στην Μπενφίκα και δεν έχασε στην Πόρτο, την ώρα που η Μπράγκα βρίσκεται στο μέσω των παιχνιδιών με τη Μονακό.

 

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket Επιλογές

 

Moνό στo Pamestoixima.gr

 

13/3 –16:00 Εβερτον-Γουλβς 2 (3.25) επί 7,50 μονάδες

 

Δυάδα στη Stoiximan.gr

 

13/3 –16:00 Εβερτον-Γουλβς  Over 9,5 φάουλ Εβερτον  (2.07)

 

13/3 –16:00 Στρασβούργο-Μονακό Over 4,5 σουτ στην εστία Στρασβούργο (2.25)

 

Στη δυάδα απόδοσης 4,65 ποντάρισμα 5,4 μονάδες

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα