Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΔιαπιστεύσεις με το σταγονόμετρο στον τελικό ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Διαπιστεύσεις με το σταγονόμετρο στον τελικό ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Η αποκλειστική πληροφορία που μετέφερε από το πρωί το metrosport.gr με την υπογραφή του Βασίλη Μάστορα για την απόφαση της ΓΓΑ και επί της ουσίας της κυβέρνησης να τηρηθεί αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας του επόμενου Σαββάτου μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, επιβεβαιώνεται πλήρως.

Όπως επισημάνθηκε μέσα από την εκπομπή «Στη σέντρα» του Metropolis 95.5, δεν θα δοθούν προσκλήσεις κάτι που σημαίνει ότι στο ΟΑΚΑ δεν θα βρεθούν ούτε καν οι πρόεδροι των Ενώσεων κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά. Όπως σημείωσε ο Κυριάκος Θωμαίδης θα δοθούν μόνο διαπιστεύσεις άρα παρόντες θα είναι όσοι θα έχουν διαπιστεύσεις και συγκεκριμένο λόγο για να βρίσκονται στο ΟΑΚΑ. Βάσει αυτών στο γήπεδο το βράδυ του μεθεπόμενου Σαββάτου δεν θα βρεθούν περισσότεροι από 800 άνθρωποι υπολογίζοντας και τους ποδοσφαιριστές!

Ο Βασίλης Μάστορας πρόσθεσε στο ρεπορτάζ του Metropolis 95.5 ότι οι δύο ομάδες θα πάρουν μόλις από 10 (!) διαπιστεύσεις ενώ στο γήπεδο θα είναι παρόντα 434 άτομα με συμμετοχή στη διεξαγωγή του αγώνα, από τους ποδοσφαιριστές μέχρι τα… ball boys, πλην των ανθρώπων για τα μέτρα τάξης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα