Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΔιέσυρε τον Ολυμπιακό και...έκλεισε στόματα ο ΠΑΟΚ

Διέσυρε τον Ολυμπιακό και…έκλεισε στόματα ο ΠΑΟΚ

- Advertisement -

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League, ο Ολυμπιακός φιλοξένησε τον ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να φιλοδοξούν σε ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να εκμεταλλευτούν την απώλεια βαθμών της ΑΕΚ στον αγώνα με την Κηφισιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι με την κατοχή της μπάλας να είναι με το μέρος τους και σε γενικές γραμμές να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης».

Στο 23′ ο Ποντένσε απείλησε με δυνατό σουτ την εστία του Κοτάρσκι, υποχρεώνοντας τον Κροάτη γκολκίπερ σε μία εξαιρετική απόκρουση.

Στο 39′ ο ΠΑΟΚ αναπτύχθηκε με τον Τάισον και τον Μπάμπα που έκανε τη σέντρα, η μπάλα αρχικά απομακρύνθηκε από τον Πασχαλάκη, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς πήρε το «ριμπάουντ», με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό να δίνει το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, πετυχαίνοντας το πέμπτο του γκολ στη φετινή σεζόν.

Οι παίκτες του «Δικεφάλου» πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, με το υπέρ τους 0-1, καταφέρνοντας να περιορίσουν τα επιθετικά ατού των «Πειραιωτών».

Στο δεύτερο μέρος, ο προπονητής των γηπεδούχων επέλεξε να αλλάξει τον σχηματισμό της ομάδας του, αντικαθιστώντας τον Αλεξανδρόπουλο με τον Μασούρα.

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, οι «ασπρόμαυροι» κέρδισαν πέναλτι από ανατροπή του Μπράντον Τόμας μέσα στην περιοχή, με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να το μετατρέπει σε γκολ, γράφοντας το 0-2.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή της στο 65′ με δράστη και πάλι τον Μπράντον Τόμας από ασίστ του Τόμας Μουργκ.

Το κερασάκι στην…ασπρόμαυρη τούρτα μπήκε στο 78ο λεπτό με τον Οζντόεφ να χρίζεται σκόρερ από πάσα του Γιάννη Κωνσταντέλια, για το 0-4 του ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός αρχικά κατάφερε να μειώσει σε 1-4 στο 86′ με γκολ του Κώστα Φορτούνη από ασίστ του Καρβάλιο και στη συνέχεια πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 98′ με σκόρερ τον Μασούρα από πάσα του Φορτούνη, για να διαμορφωθεί το τελικό 2-4.

 

 

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα

Με τα γκολ και την Τσεχία στο 2,60