Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΔηλώνω ενθουσιασμένος... στο 6.50

Δηλώνω ενθουσιασμένος… στο 6.50

Xωρίς το έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον από τις μεγάλες Λίγκες η Σαββατιάτικη μελέτη μου. Περισσότερα επιχειρήματα για παιχνίδια σε χαμηλότερες κατηγορίες.

Από το Big-5, μια στάση μόνο στο Μονπελιέ-Λιλ. Όπως έγραψα και στην ανάλυση του παιχνιδιού, η Μονπελιέ είναι ομάδα έδρας. Κάτι που σημαίνει πως ανεβάζει την ένταση και ψάχνει πιο ζεστά το γκολ στο «Μοσόν». Στο πρόσφατο 3-2 με τη Μονακό έβγαλε 15 τελικές, εκ των οποίο οι 7 στο στόχο. Στο πρώτο ημίχρονο με την Τρουά (δεν υπολογίζω το β’ γιατί έπαιζε με παίκτη λιγότερο), είχε οκτώ τελικές.

 

Σήμερα επιστρέφει ο Σαβανιέ στη μεσαία γραμμή, που μαζί με Φερί και Μολέ δημιουργούν ένα εξαιρετικό τρίο δημιουργικά, που μπορεί να παράξει αρκετές φάσεις. Από την άλλη στη Λιλ ο ορεξάτος Μπεν Αρφά αποτελεί… εγγύηση επιθετικής απειλής. Μου αρέσουν εξίσου οι Over 4,5 τελικές στην εστία για τη Μονπελιέ και Over 9,5 τελικές στην εστία συνολικά στο παιχνίδι, αμφότερα σε τιμές από 2 μονάδες και πάνω.

Nέα Ειδικά Στοιχήματα στη Λιγκ 1 της Γαλλίας

Συνεχίζοντας το ψάξιμο στη Betsson δηλώνω… ενθουσιασμένος, αφού ειδικά στοιχήματα παικτών που μέχρι τώρα έβρισκα μόνο σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ υπάρχουν διαθέσιμα στη Λιγκ 1 της Γαλλίας.

Μάλιστα υπάρχουν τρεις ιδιαίτερα αξιόλογες αγορές. Σουτ παίκτη συνολικά, σουτ στην εστία και σουτ εκτός περιοχής! Νομίζω θα… περάσουμε καλά το επόμενο διάστημα με Betsson και Λιγκ 1!

Στο Μονπελιέ-Λιλ, τα λάθη που εντοπίζω είναι δύο. Αρχικά η over 0,5 προσπάθεια στην εστία του Φερί σε τιμή 6.50. Ο Φερί δεν είναι ο παίκτες που παίρνει πολλές τελικές, αλλά η θέση που αγωνίζεται και τα μέτρα που καλύπτει στο γήπεδο του επιτρέπουν να βρίσκει συνθήκες για να δοκιμάζει το πόδι του και το 6.50 για να βρει μια φορά εστία μου μοιάζει μεγαλούτσικο.

Παίκτης που δοκιμάζει αρκετά το πόδι του, αντίθετα, είναι ο Μολέ. Μετά τον Σαβανιέ (που λογικά πληρώνει λίγο) και τον Μαβντιτί (που απουσιάζει σήμερα) είναι ο τρίτος σε τελικές στη Μονπελιέ. Και πληρώνει 4.75 να βρει εστία Over 1,5 φορά.

Στο Λυών-Νις θα συμφωνήσω πως η τιμή στο διπλό είναι υπερβολική για την εξαιρετική φέτος Νις. Θυμίζω όμως πως την περασμένη εβδομάδα πόνταρα στη Λυών. Η δική μου εκτίμηση είναι πως Ντομπελέ-Φεβρ θα ανεβάσουν κατακόρυφα το επίπεδο των Λυωνέ όταν ενσωματωθούν στο 100%. Επαιξαν μαζί στο β’ ημίχρονο με τη Μονακό και είδαμε μια πολύ βελτιωμένη εκδοχή της Λυών. Το ρεπορτάζ τους θέλει σήμερα να ξεκινάνε στην ενδεκάδα και το ματς αποκτά τεράστιο τηλεοπτικό ενδιαφέρον, αλλά μειωμένο στοιχηματικό.

Β’ Γαλλίας & Β’ Ισπανίας

Κρατάω το Over στο Καέν-Νιμ στη Λιγκ 2 της Γαλλίας. Εξέτισε ο παικταράς Ντα Κόστα στην Καέν, που μαζί με τον Μεντί συνθέτουν ένα πολύ δυνατό, για τα δεδομένα της κατηγορίας, επιθετικό δίδυμο. Η Νιμ με Ουζάι παίζει πιο επιθετικά, ενώ η απουσία του Μαρτίνεζ στα στόπερ είναι σημαντική.

Από τη Β’ της Γαλλίας στη Β’ της Ισπανίας και μια ακόμη παρουσία της Ιμπιθα του Πάκο Χέμεθ στη στήλη. Επαναλαμβάνω εν συντομία πως πρόκειται για έναν από τους επιθετικογενείς προπονητές στην κατηγορία. Νίκες 6-2 και 5-0 τις πρώτες εβδομάδες του, 2-2 στη συνέχεια και πρώτο under στο 2-0 από την Αλμερία. Υποδέχεται σήμερα την Καρταχένα των τεσσάρων Over στα πέντε τελευταία.

Ελβετία & Βέλγιο

Για δεύτερη σερί αγωνιστική βάζω στο μάτι την κόντρα της Σερβέτ. Μεταγραφικά αποδυναμωμένη, σε αντίθεση με τη Σεν Γκάλεν που έκανε καλές προσθήκες τον χειμώνα.

Κάτι που φάνηκε και στα πρώτα της αποτελέσματα, καθώς κέρδισε 5-1 στη Λωζάνη και στη συνέχεια έβαλε 3 γκολ στη δυνατή Γιουνγκ Μπόις (3-3). Στο 2.20 ο άσος, κοντά στο 1.90 το over 1,5 γκολ για τη γηπεδούχο.

Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι αουτσάιντερ ο άσος της Λέουβεν στο Βέλγιο. Με δύο σερί νίκες δείχνει σε καλό σημείο στη σεζόν της, έχοντας βλέψεις και για βαθμολογικό ανέβασμα. Η Σερκλ μετά από ένα δυνατό σερί ήταν ματαιότατη στα δύο τελευταία και απόψε θα έχει και απουσίες στη μεσαία γραμμή.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Το παιχνίδι μου

Μονά

 

12/02 –18:00 Moνπελιέ-Λιλ Φερί 1+ σουτ στην εστία (6.50) επί 3,85 μονάδες στη Betsson

 

Δυάδα στη Fonbet

 

12/02 –18:00 Μονπελιέ-Λιλ Over 9,5 σουτ στην εστία (2.13)

 

12/02 –19:15 Iμπιθα-Καρταχένα Over 2,5 (1.92)

 

Στη δυάδα απόδοσης 4,09 ποντάρισμα 6,2 μονάδες

 

Δυάδα στη Stoiximan.gr

 

12/02 –20:00 Κάεν-Νιμ Over 2,5 (2.42)

 

12/02 –21:30 Σεν Γκάλεν-Σερβέτ Over 1,5 Σεν Γκάλεν (1.87)

 

Στη δυάδα απόδοσης 4,52 ποντάρισμα 5,55 μονάδες

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα