Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΔεν τα κατάφερε ο Άρης στον Πειραιά

Δεν τα κατάφερε ο Άρης στον Πειραιά

Ο Άρης δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά, με ένα γκολ του Σισέ από το 54′ να διαμορφώνει το τελικό 1-0, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Μανούχου.

Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν το ντέρμπι με διάθεση να επιτεθούν και στα πρώτα λεπτά κατάφεραν να περιορίσουν τους γηπεδούχους. Μάλιστα, θα μπορούσαν να έχουν πάρει το προβάδισμα, με τον Μανούχο και Κάμφιους να αρνούνται σε δύο περιπτώσεις την εσχάτη των ποινών.

Αρχικά στο 2’ ο Λαλά σταμάτησε την μπάλα με το χέρι πριν απομακρύνει τη σέντρα του Σάσα, ενώ στο 8΄ο ίδιος παίκτης έσπρωξε τον Τζέγκο.

Ωστόσο, μετά το δεκάλεπτο, τα δεδομένα του αγώνα άλλαξαν άρδην, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν αρκετά μέτρα στο χορτάρι.

Στο δεύτερο μέρος, η αγωνιστική εικόνα του Άρη δεν ήταν καλή με τους γηπεδούχους να διατηρούν τα ηνία του αγώνα και τελικά να βρίσκουν το γκολ της νίκης, με κεφαλιά του Σισέ, μετά από ασίστ του Ρόνι Λόπες στο 54′.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά Α. (91′ Ροντρίγκες), Μασούρας (82’ Ονιεκούρου), Λόπες (82’ Καμαρά Μ.), Ελ Αραμπί (84’ Τικίνιο).

ΑΡΗΣ: Ντένις, Σάκιτς, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Τζέγκο (82’ Ματίγια), Σάσα, Ντιαγέ (58’ Γκάμα), Ματέο Γκαρσία (74’ Λόπεθ), Μαντσίνι (74’ Ιτούρμπε), Μπερτόγλιο (58’ Μάνος).

Πηγή: thessports.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα