Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΔεν μπορούν να περιμένουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ - Σπάνε κάθε φραγμό...

Δεν μπορούν να περιμένουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ – Σπάνε κάθε φραγμό οι ανανεώσεις εισιτηρίων διαρκείας

- Advertisement -

Δεν μπορούν να περιμένουν οι οπαδοί του πρωταθλητή Ελλάδος ΠΑΟΚ με τον αριθμό των ανανεώσεων εισιτηρίων διαρκείας να υπερβαίνει κάθε φράγμα, καθώς σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ των Κωνσταντινουπολιτών και προσφύγων της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα σε μια αγωνιστική περίοδο που ο “δικέφαλος του Βορρά” καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή στην SL1, να διεκδικήσει την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας, καθώς και τον πολυπόθητο στόχο της εισόδου του στο League Stage του Champions League, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως έχουν ανανεωθεί 7.000 εισιτήρια διαρκείας όταν συνολικά πέρσι είχαν διατεθεί 11.120.

Ειδικότερα όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ οι περσινοί 4.120 κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που δεν έχουν ανανεώσει τη θέση τους, θα έχουν την δυνατότητα το πράξουν μέχρι και την Δευτέρα 8 Ιουλίου στις 18:00, στις προνομιακές τιμές που έχουν ανακοινωθεί. Αντίστοιχά από την Τρίτη 9 Ιουλίου θα έχουν ελευθερωθεί όλες οι θέσεις και τα εισιτήρια διαρκείας θα βρίσκονται στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου. Υπενθυμίζεται πως τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν σ’ όλους τους αγώνες Πρωταθλήματος SL1, Playoffs, Kυπέλλου, Φιλικούς, Προκριματικούς και Ομίλων.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα