Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΔήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Πραγματοποιήθηκε το SUPER CUP ποδηλασίας “Mountain Bike” και η λαϊκή...

Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Πραγματοποιήθηκε το SUPER CUP ποδηλασίας “Mountain Bike” και η λαϊκή ποδηλατοδρομία στο πρώην στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Μαρτίου οι λαϊκοί αγώνες ποδηλατοδρομίας και παιδικοί αγώνες δεξιοτεχνίας, με τίτλο SUPER CUP ποδηλασίας “Mountain Bike”, υπό την αιγίδα του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης σε συνεργασία με τα καταστήματα ‘’Ποδηλάτης‘’ και κατόπιν άδειας της Ελληνικής ομοσπονδίας ποδηλασίας.
Συγκεκριμένα με το πρώην στρατόπεδο “Μέγας Αλέξανδρος” να έχει μετατραπεί σε πίστα αγώνων ποδηλασίας για ακόμα μία χρονιά οι αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες πρόσφεραν στους θεατές πλούσιο θέαμα. Για τις ανάγκες του αγώνα οι διοργανωτές σε συνεργασία με τον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης δημιούργησαν μία ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή με πολλά τεχνικά σημεία και λοφάκια.

Ακολούθησε λαϊκή ποδηλατοδρομία και παιδικοί αγώνες δεξιοτεχνίας και τις δύο μέρες για τα παιδιά του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης με μεγάλη συμμετοχή. Σε όλους τους συμμετέχοντες της λαϊκής ποδηλατοδρομίας μοιράστηκαν μετάλλια και αναμνηστικά δώρα.

Την υγειονομική κάλυψη των αγώνων είχε η ομάδα διάσωσης της ΠΡΟΤΕΚΤΑ Παύλου Μελά. Το παρόν στο αθλητικό αυτό γεγονός έδωσε και ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και πρόεδρος ΚΕΔΕ, κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού, κ. Γεώργιος Καζαντζίδης, ο αντιδήμαρχος πολιτισμού, κ. Παύλος Κεσόγλου και ο εντεταλμένος Καθαριότητας, κ. Λαζαρίδης Αμβρόσιος.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα