Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΓ. Αντετοκούνμπο: Ο κόσμος είχε ελπίδα – Το μπάσκετ επέστρεψε στην Ελλάδα

Γ. Αντετοκούνμπο: Ο κόσμος είχε ελπίδα – Το μπάσκετ επέστρεψε στην Ελλάδα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμο μίλησε για την εμπειρία του με την Εθνική ομάδα στο Eurobasket κατά τη διάρκεια της Media Day των Μιλγουόκι Μπακς.

Στη Media Day των Μιλγουόκι Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε για την εμπειρία του στο Eurobasket με την Εθνική ομάδα και μίλησε για την αγάπη που βίωσε η «γαλανόλευκη» από τον κόσμο κατά τη διάρκεια του θεσμού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Προφανώς ήταν πολλά. Καίγεσαι λίγο, παίζεις πολύ μπάσκετ. Χρειάζεται ένα διάλειμμα όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχολογικά. Θες να περάσεις λίγο χρόνο εκτός παρκέ, να είσαι με την οικογένειά σου, να κάνεις αυτά που σου αρέσουν, να κάτσεις στον καναπέ και να φας… doritos. Το χρειάζεσαι για να έχεις μια καλή σεζόν.

Φυσικά ήταν τρομερή εμπειρία να εκπροσωπώ την χώρα μου. Το διασκέδασα. Ήταν η πρώτη φορά που ήρθε τόσος κόσμος, ανταποκρίθηκε. Ο κόσμος είχε ελπίδα. Το μπάσκετ επέστρεψε στην Ελλάδα. Παρότι μείναμε ένα ματς μακριά από τα μετάλλια. Ο κόσμος μας ακολουθούσε στο δρόμο, ζητωκραύγαζαν για εμάς και τη σημαία. Έβλεπαν τα ματς εκατομμύρια άνθρωποι και αυτό είναι τέλειο. Είμαι λίγο κουρασμένος σωματικά και πνευματικά αλλά είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα