Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΓνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει: «Μπήκα μπροστά και σταμάτησα επεισόδιο σε Άρης-ΠΑΟΚ»

Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει: «Μπήκα μπροστά και σταμάτησα επεισόδιο σε Άρης-ΠΑΟΚ»

Ο γνωστός ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο άλλος», μιλώντας για τα «κιτρινόμαυρα» συναισθήματα που διατηρεί, ακόμα και μετά το πέρασμα του από τα διοικητικά της ΚΑΕ Άρης.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα, έχει εμποδίσει την εξέλιξη επεισοδίων μεταξύ ανθρώπων που βρίσκονταν στους επισήμους του ΠΑΟΚ καιοπαδών των «κιτρινόμαυρων» που ήταν εκείνη τη στιγμή στο γήπεδο.

«Ακόμη είμαι (σ.σ. μεγάλος φίλαθλος του Άρη). Το στρες ήταν τεράστιο (σ.σ. όταν ήταν αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης). Τότε η ομάδα κινδύνευε και είπαμε “άντε όλοι να βοηθήσουμε, άντε Άκη έλα”. Τι να βοηθήσω, τίποτα δεν έκανα. Θεωρούμαι σχετικά γουρλής, γιατί σε όσους αγώνες πήγα κερδίσαμε», ανέφερε αρχικά.

Για να συμπληρώσει έπειτα: «Το αντίθετο. Στον πρώτο αγώνα παίζαμε με τον ΠΑΟΚ και τον νικήσαμε και τότε υπήρχε και κόσμος μέσα στα γήπεδα και θυμάμαι ότι ήταν από τους επίσημους του ΠΑΟΚ και πήγε να γίνει χοντρός καυγάς. Και μπήκα μπροστά και τους είπα “φύγετε, αφήστε τους”, Μπήκα ανάμεσα τους, χωρίς να ξέρω τι θα γίνει. Ολο το Παλέ ήταν Αρειανοί και 10 άνθρωποι του ΠΑΟΚ».

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΊΟΥ

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα