Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΓκολ, covid και ένας βραδινός άσος

Γκολ, covid και ένας βραδινός άσος

Με κέρδος έκλεισε το Σάββατο, πέρασε μια δυάδα στο Trixie καθώς και το 5+ στο Χετάφε-Αλαβες. Σερί τα over η Αλαβές, αλλά οι μπουκ την προσφέρουν σε τρελές αποδόσεις. Μια χαρά… δώρα είναι αυτά!

Στην Ελλάδα το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, ο ΟΦΗ έχει πάρα πολλές απουσίες για το εκτός με τον Ολυμπιακό, έτσι απέμεινε μονάχα το ΠΑΟΚ-Ιωνικός για στοιχηματική κουβέντα. Ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική Ελληνική ομάδα που συνεχίζει στην Ευρώπη και αυτό θα φτιάξει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία των παικτών του Λουτσέσκου. Μέχρι χθες συζητούσα αρκετά σοβαρά το Over, αλλά με σταμάτησε σήμερα το πρωί ο αρκετά άσχημος καιρός στη Θεσσαλονίκη.

 

Στη Σούπερ Λιγκ 2, ο Ηρόδοτος με τον Φυντάνη στον πάγκο παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα. Ομορφο το ποδόσφαιρο που παίζει η Ιεράπετρα, έχουμε συζητήσει πρόσφατα και πάλι για αυτή. Δίχως υποχρεώσεις το μεσοβδόμαδο που προηγήθηκε, υπάρχουν οι προϋποθέσεις για καλό παιχνίδι. Το ασιατικό Over 2 στον διπλασιασμό (Fonbet), ειδικά όταν στην πλευρά των γηπεδούχων υπάρχει τεράστιο θέμα με τους τερματοφύλακες. «Δυο θετικά κρούσματα τερματοφυλάκων και ένας ακόμη τερματοφύλακας ο οποίος είναι τραυματίας» αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας. Αυτός είναι ο λόγος που κάποιες στοιχηματικές εταιρίες δεν προσφέρουν για στοιχηματισμό την αναμέτρηση.

Προγνωστικά Στοιχήματος Ιταλίας

Η Νάπολι είναι σε κακή κατάσταση. Το έδειξε στη Σαρδηνία όταν δεν κέρδισε την Κάλιαρι, το επιβεβαίωσε στην πανεύκολη ήττα της Πέμπτης από την Μπαρσελόνα. Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο για ομάδες του Σπαλέτι να κάνουν μεγάλες κοιλιές μέσα στη σεζόν.

 

Στον αντίποδα, δεν διαπρέπει ούτε η Λάτσιο, που έχει τα δικά της θέματα, αλλά σαφώς αυτή η Νάπολι στην κατάσταση που είναι δεν πρέπει να λογίζεται ως φαβορί στο Ολύμπικο. Εκεί όπου η Λάτσιο έχει να χάσει από τις 20/11. Ο άσος στις 3 μονάδες.

Προγνωστικά Στοιχήματος Γαλλία

Στη Γαλλία μεσοβδόμαδα έχουμε ημιτελικούς Κυπέλλου και οι αποκλεισμοί των μεγάλων έχουν ανοίξει την όρεξη στις ομάδες που έχουν απομείνει. Νις, Μονακό, Ναντ και μια «μικρούλα» συνθέτουν το παζλ της τετράδας.

 

Η Ναντ είναι η πιο… ήσυχη στο πρωτάθλημα και πηγαίνει σήμερα στο απαιτητικό εκτός με τη Μετς. Εχει υποχωρήσει ο άσος από το 3.00 που συζητούσαμε την Παρασκευή, στο 2.75. Περιμένω από τη γηπεδούχο να το ψάξει με ένταση και βρίσκω μεγαλύτερο λάθος (παρότι σε μικρότερη τιμή) το 2.55 της Fonbet για Over 4,5 σουτ στο τέρμα της ίδιας.

 

Χαμηλά το Line για τις τελικές προσπάθειες και στο Ανζέ-Λανς, μόλις στις 7,5 πληρώνει 1.80. Τα στυλ των δύο ομάδων «κουμπώνουν» για παιχνίδι με καλό ρυθμό και φάσεις. Στον πρώτο γύρο είδαμε 2-2 στα μεταξύ τους και περιμένω και τώρα ματς με γκολ. Η Ανζέ, μετά από τέσσερις σερί ήττες, αναμένω να παίξει αρκετά επιθετικά για επιστροφή στα τρίποντα, ενώ η Λανς έχει μπόλικο ταλέντο από τη μέση και μπροστά. Στο 2.10 το over, επίσης σημειώνεται.

Προγνωστικά Δανία

Ααλμποργκ-Σίλκεμποργκ έκανα καλές εμφανίσεις στην επιστροφή μετά τη χειμερινή διακοπή. Η γηπεδούχος βλέπει το συγκεκριμένο ως παιχνίδι που πρέπει να πάρει για να ανέβει ακόμη περισσότερο βαθμολογικά. Η φιλοξενούμενη είναι νεοφώτιστη, αλλά παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο που την έχει φέρει στην εξάδα. Δίχως κανένα άγχος μπορεί να συνεισφέρει για να δούμε το over του 1.95 στη Stoiximan.gr.

 

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket Επιλογές

Moνό στην Stoiximan.gr

 

27/02 –21:50 Λάτσιο-Νάπολι 1 (3.05) επί 8,3 μονάδες

 

Δυάδα στη Fonbet

 

27/02 –15:00 Ηρόδοτος-Ιεράπετρα Over 2  (2.00)

 

27/02 –16:00 Mετς-Ναντ Over 4,5 σουτ στο τέρμα Μετς (2.55)

 

Στη δυάδα απόδοσης 5,10 ποντάρισμα 5 μονάδες

 

Δυάδα στη Stoiximan.gr

 

27/02 –15:00 Ααλμποργκ-Σίλκεμποργκ Over 2 ,5 (1.95)

 

27/02 –16:00 Ανζέ-Λανς Over 7,5 σουτ στο τέρμα (1.80)

 

Στη δυάδα απόδοσης 3,51 ποντάρισμα 7.13 μονάδες

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα