Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΓκάνεα: «Είχα προτάσεις, αλλά έμεινα στον Άρη - Καλύτερα Ελλάδα παρά Ρουμανία»

Γκάνεα: «Είχα προτάσεις, αλλά έμεινα στον Άρη – Καλύτερα Ελλάδα παρά Ρουμανία»

Διαβάστε τα ενδιαφέροντα κομμάτια της συνέντευξης του Κρίστιαν Γκάνεα στο ρουμανικό «Digisport»:

«Είχα προσφορές, δυο ομάδες με ήθελαν, είχαμε και κάποιες κουβέντες, όμως αποφάσισα προς το παρόν να μην επιστρέψω. Θέλω να μείνω εδώ, γιατί ξέρω πόσο δύσκολο είναι να φύγεις από τη Ρουμανία και να καταφέρεις ν’ αποδείξεις κάτι μακριά από τη χώρα στο ποδόσφαιρο. Ίσως να επιστρέψω κάποια στιγμή στην πατρίδα μου. Όσο έχω συμβόλαιο εδώ (σ.σ. στον Άρη), είμαι καλά. Προτιμώ να μείνω στην Ελλάδα ή να πάω στη Ρωσία… Οι συνθήκες στη Ρουμανία είναι διαφορετικές».

Για τις ρωσικές ομάδες από τις οποίες είχε πρόταση, μιας και αναφέρθηκε στη Ρωσία:

«Δε θα σας πω».

Για τη διαφορά συνθηκών μεταξύ Ελλάδας και Ρουμανίας:

«Οι Έλληνες έχουν πολύ μοντέρνα στάδια, οι αγωνιστικοί χώροι είναι καλοί, χωρίς λάσπη. Στη Ρουμανία, μόλις τώρα ξεκινήσαμε να δίνουμε έμφαση στις υποδομές. Παρατηρώ ότι τώρα ξεκινάμε να έχουμε καλούς αγωνιστικούς χώρους σε αρκετές πόλεις, νέα στάδια, επίσης γήπεδα για ακαδημίες. Μόλις τώρα αρχίζει να προοδεύει το ρουμανικό ποδόσφαιρο».

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με τον κορωνοϊό:

«Όταν έφτασα στην Ελλάδα, ήταν ανοιχτά τα εστιατόρια τον πρώτο καιρό, οι εξέδρες είχαν οπαδούς, ήταν όμορφα, όμως μετά όλα έκλεισαν. Τώρα μπορείς απλά να βγεις να πάρεις τον καφέ σου έξω και να περπατάς. Η δική μου καθημερινότητα είναι σπίτι – προπόνηση. Η πόλη είναι όμορφη ακόμα κι αν όλα είναι κλειστά. Είχα καταφέρει να πάω και στην παραλία το περασμένο καλοκαίρι. Πέρυσι, ακόμα και πριν έρθω στον Άρη, έβλεπα βίντεο στο διαδίκτυο για τους παθιασμένους οπαδούς μας, έβλεπα πράγματα στο Youtube και εντυπωσιάστηκα πραγματικά με όσα κάνουν, ειδικά στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ»

Για τη συνύπαρξη του με τον Μήτρογλου, που είχε «σκοτώσει» τη Ρουμανία στα μπαράζ για το Μουντιάλ:

«Ήρθε πριν από δύο μήνες, είναι έμπειρος παίκτης, δεν μιλήσαμε για τη Ρουμανία, αλλά είναι ένας παίκτης που δίνει στα αποδυτήρια ωριμότητα, προσωπικότητα, χρειάζεσαι και τέτοιους παίκτες».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα