Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΓιαννάκης: Στεναχωριόμουν που ο Γκάλης δεν ήταν το ίδιο ομαδικός

Γιαννάκης: Στεναχωριόμουν που ο Γκάλης δεν ήταν το ίδιο ομαδικός

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Παναγιώτης Γιαννάκης μίλησε για τον Νίκο Γκάλη, είπε ότι τον στεναχωρούσε που δεν ήταν ομαδικός ενώ μεταξύ άλλων στάθηκε στο παρατσούκλι που πήρε.

Ο «δράκος» του ελληνικού μπάσκετ φιλοξενήθηκε στον ΑΝΤ-1 και μιλώντας για τον Νίκο Γκάλη, είπε χαρακτηριστικά:

«Είμαστε τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες. Ο Νίκος είχε ένα εκπληκτικό ταλέντο. Ήταν χαρισματικός σκόρερ και μπορούμε να βάλει την μπάλα στο καλάθι με οποιονδήποτε τρόπο  και με ελκυστικό τρόπο και για τον κόσμο, για την τηλεόραση, ακόμα και για εμάς. Ήταν showman.

Εμένα με ενδιέφερε η ουσία, να μπούμε μέσα και να κερδίσουμε. Πολλές φορές στεναχωριόμουν που δεν ήταν το ίδιο ομαδικός. Πάντα πίστευα πως δεν είχε κανένα λόγο να μην είναι και να μην συμπαρασταθεί. Είχε την ικανότητα να σκοράρει με υψηλά ποσοστά. Απλά ίσως του έβγαινε ενδόμυχα απ’ τον τρόπο με τον οποίο  έμαθε το μπάσκετ στην Αμερική.

Από εκεί και πέρα, μπορεί κάποιες φορές, επειδή δεν είχαμε τον ίδιο χαρακτήρα, να αισθανόμασταν άβολα μεταξύ μας. Παρόλα αυτά, μέσα στο γήπεδο υπήρχε αλληλοσεβασμός και γι’ αυτό το λόγο βγήκαν πολύ μεγάλα αποτελέσματα και τρομερές επιτυχίες. Και παρακίνησε πολύ κόσμο. 

Το ότι πήγα στον Άρη και όλοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν αυτήν την μεταγραφή ήταν ότι ήθελε να πάω σε μια ομάδα και να κερδίζουμε. Πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Δεν πήγαινα κάπου να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αλλά πίστευα ότι αν οι Έλληνες δουλέψουμε πολύ μπορούμε να φτάσουμε ψηλά. Και το κάναμε. 

 Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε βρεθεί πολλές φορές γιατί ο Νίκος δεν έχει μεγάλη επικοινωνία με τους υπόλοιπους, αλλά υπάρχει ένας αλληλοσεβασμός, καθώς μας ενώνουν υπέροχες στιγμές τις οποίες δεν θα ξεχάσω ποτέ».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα