Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΓιάννης Αντετοκούνμπο: Το ρολόι που μετράει αντίστροφα για τον πρώτο του αγώνα...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το ρολόι που μετράει αντίστροφα για τον πρώτο του αγώνα στην preseason του ΝΒΑ

Έτοιμος για της επιστροφή του στην αγωνιστική δράση είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Μετράει… αντίστροφα ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς για το πρώτο του ματς, μετά το περσινό game 5 με τους Χιτ, στα playoffs του ΝΒΑ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει να αγωνιστεί από τις 26 Απριλίου και το τελευταίο ματς των Μιλγουόκι Μπακς στα playoffss του ΝΒΑ και δεν βλέπει την ώρα να πατήσει ξανά παρκέ και -μάλιστα- να βρεθεί για πρώτη φορά στο πλάι του Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα δώσει τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/10, 02:00) το πρώτο του ματς στην φετινή preseason του NBA κόντρα στους Λέικερς του Λεμπρόν Τζέιμς, στο Λος Άντζελες.

Θυμίζουμε ότι ο “Greek freak” θα αγωνιστεί για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή των Μιλγουόκι Μπακς, Έντριαν Γκρίφιν

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πόσταρε στα social media μία φωτογραφία του με τον Θανάση Αντετοκούνμπο, καθώς βαδίζουν προς το προπονητικό κέντρο και τη συνόδευσε με ένα ρολόι που μετράει αντίστροφα, δείχνοντας έτσι την ανυπομονησία του, για την επιστροφή στη… δράση.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα