Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΓιάννης Αντετοκούνμπο: Πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μπακς στα playoffs

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μπακς στα playoffs

Μια δύσκολη νίκη με 114-110 κατάφεραν να πανηγυρίσουν οι Σικάγο Μπουλς ενάντια στους Μιλγουόκι Μπακς τους μαγικού Γιάννη Αντετονκούμπο που παρά την σπουδαία του εμφάνιση δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα για τα «Ελάφια».

Ο κορυφαίος Έλληνας άσος του NBA κατάφερε να γράψει ιστορία καταγράφοντας ένα τεράστιο ρεκόρ καθώς έγινε ο πρώτος σκόρερ των Μπακς σε regular season και playoffs, ξεπερνώντας τον σπουδαίο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έφτασε πλέον τους 1.694 πόντους σε αναμετρήσεις των playoffs και ξεπέρασε τους 1.692 που είχε σημειώσει στο παρελθόν ο Τζαμπάρ σκαρφαλώνοντας στη κορυφή και καταγράφοντας ακόμη ένα ιστορικό ρεκόρ.

Στα του ματς, οι Μπουλς ήταν αυτοί που κατάφεραν από την πρώτη στιγμή να επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό στο παιχνίδι και να φτάσουν στη νίκη και στο 1-1 της σειράς κόντρα στους πρωταθλητές.

Η ομάδα από το Σικάγο είχε σε τρομερή ημέρα τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν που με 41 πόντους κατάφερε να πάρει από το χέρι τους Μπουλς και να τους οδηγήσει στην ισοφάριση της σειράς.

Από την άλλη, οι Μπακς είχαν σε μαγική φόρμα τον Greek Freak που ολοκλήρωσε τον αγώνα με 33 πόντους, 18 ριμπάουντ αλλά και 9 ασίστ μια εμφάνιση που όμως δεν ήταν αρκετή για την αποφυγή της ήττας που διαδέχθηκε τη νίκη στην πρώτη αναμέτρηση της σειράς.

ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 28-29, 49-63, 80-87, 114-110

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα