Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΓεύμα ενότητας στον ΠΑΟΚ με πρωτοβουλία Βιεϊρίνια!

Γεύμα ενότητας στον ΠΑΟΚ με πρωτοβουλία Βιεϊρίνια!

Ο ΠΑΟΚ έχει περιέλθει σε μια εξαιρετικά δύσκολη θέση, διανύει ένα κακό φεγγάρι αγωνιστικά και όλο αυτό αντανακλάται και στη ψυχολογία του.

Είναι λογικό σε αυτή τη φάση «που όλα πηγαίνουν στραβά» όπως υπογραμμίζουν και δημοσίως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, να υπάρχει ένταση και μεταξύ τους, να μην λείπουν τα νεύρα εντός των αποδυτηρίων, γεγονός που επισήμανε και ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Σε συνέχεια των δηλώσεων Γκαγκάτση, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια προέβη σε μια αρχηγική πρωτοβουλία, καλώντας όλο το γκρουπ σε γεύμα μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, αντιλαμβανόμενος πως τέτοιες κινήσεις μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά και στην αποφόρτισή τους αλλά και να συνδράμουν στη συσπείρωση και στη ενότητα τους. Ειδικά τώρα. Στα δύσκολα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο καθώς και πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Πορτογάλος είχε προβεί σε ανάλογη ενέργεια, γνωρίζοντας πως τέτοιες στιγμές με όσα λαμβάνουν χώρα σε χαλαρή διάθεση και όσα λέγονται εκτός γηπέδων και αποδυτηρίων, μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο για τη συνέχεια!

Και γι΄αυτό ακριβώς το λόγο, το μεσημεριανό ραντεβού του ποδοσφαιρικού τμήματος δόθηκε σε γνωστό εστιατόριο στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης, σε ένα «κλειστό» γεύμα με σφραγίδα… ΠΑΟΚ!

πηγή thessports.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα