Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά«Βόμβα» για το τέρμα του Ολυμπιακού – Πώς θα αντιδράσει ο Πασχαλάκης

«Βόμβα» για το τέρμα του Ολυμπιακού – Πώς θα αντιδράσει ο Πασχαλάκης

ΟΟλυμπιακός είναι… επί ποδός πολέμου όπως έδειξαν οι αντιδράσεις της διοίκησης μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Λεωφόρου οπότε τα μεταγραφικά δεν αποτελούν προτεραιότητα αυτή τη στιγμή, στην Ισπανία όμως αποτελούν και ένα από τα σενάρια που κυκλοφορούν ενόψει του Ιανουαρίου συνδέει τους ερυθρόλευκους με μεγάλο όνομα τερματοφύλακα.

Στον Πειραιά αυτή τη στιγμή αν κάποιος μιλήσει για μεταγραφικά μπορεί να θεωρηθεί και… εχθρός, αφού απόλυτη προτεραιότητα είναι το να συσπειρωθεί ο κόσμος δίπλα από την ομάδα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Δεν πρόκειται, επομένως, να κάνουν την παραμικρή δήλωση ή το παραμικρό σχόλιο για οτιδήποτε αφορά τα μεταγραφικά. Είτε πρόκειται για παίκτη που μπορεί να έρθει τον Ιανουάριο, είτε πρόκειται για παίκτη που μπορεί να φύγει.

Νάβας μετά τους Μαρσέλο και Χάμες;
Αυτός ο τερματοφύλακας, λοιπόν, είναι ο Κέιλορ Νάβας, ο οποίος ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ήταν κοντά στο να υπογράψει στη Νάπολι. Ανάμεσα στις δύο ομάδες, όμως, δεν υπήρξε συμφωνία τελικά, οπότε ο πρώην γκολκίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης παρέμεινε στο Παρίσι. Όχι για πολύ όμως. Έχοντας γίνει δεύτερη επιλογή, πλέον, πίσω από τον Τζίτζιο Ντοναρούμα, ο Νάβας δεν αγωνίζεται καθόλου.

Έτσι, περιμένει τον Ιανουάριο για να αποχωρήσει, με την Παρί να μην είναι αντίθετη σε κάτι τέτοιο, αφού θα επικρατήσει οριστικά ηρεμία σε ό,τι αφορά τη θέση του τερματοφύλακα. Και αφού ο Νάβας είναι προς αποχώρηση, στο ισπανικό Don Balon φρόντισαν να βάλουν και τον Ολυμπιακό στη διεκδίκησή του, αναφέροντας το όνομά του δίπλα σε αυτά των Νάπολι και Γουέστ Χαμ που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Το ισπανικό Μέσο, μάλιστα, εξηγεί ότι οι ερυθρόλευκοι μπορεί να κινηθούν για τον Νάβας προκειμένου να εντάξουν και τρίτο πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης στο ρόστερ τους, μετά τους Μαρσέλο και Χάμες Ροντρίγκες. Είναι πιθανό κάτι τέτοιο; Δύσκολο. Πολύ. Όπως φάνηκε και στην τελευταία μεταγραφική περίοδο, όμως, ποτέ δεν ξέρεις με τον Ολυμπιακό. Κι ας απέκτησε τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Πηγή:Newsbeast.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα