Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά''Βολές'' Δεληζήση κατά Μπούργος: “Δεν είναι προπονητής – 45 λεπτά προπόνηση δεν...

”Βολές” Δεληζήση κατά Μπούργος: “Δεν είναι προπονητής – 45 λεπτά προπόνηση δεν είναι δουλειά”

Ο πρώην αρχηγός του Άρη και νυν ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, Γιώργος Δεληζήσης, μέσα από τα όσα δήλωσε στη νέα του συνέντευξη στο «ΦΩΣ» μίλησε με… σκληρά λόγια για τον πρώην προπονητή του Άρη, Χερμάν Μπούργος.

Αρχικά ανέφερε: «Δεν θα το πω από εμπάθεια, λόγω της δικής μου περίπτωσης που, ενώ είχαμε πει με τον Καρυπίδη να συνεχίσω, έφυγα λόγω Μπούργος. Θα το πω γιατί το πιστεύω. Ο Μπούργος δεν ήταν προπονητής! Έφυγαν παίκτες που προσέφεραν -βγάλε εμένα έξω- λόγω του Μπούργος. Ακούμε βοηθός του Σιμεόνε και λέμε «προπονηταράς». Τι προπονηταράς… Πού δούλεψε ως πρώτος; Υπάρχουν προπονητές που είναι κλάσεις ανώτεροι. Δεν τον κατατάσσω καν στην κατηγορία των προπονητών!».ADVERTISING

Στη συνέχεια για το αν δικαιώθηκε για τον Χερμάν Μπούργος, υπογράμμισε, «Δεν είναι αν δικαιώθηκα, δεν είναι προσωπικό το θέμα. Η ομάδα δεν δούλευε καθόλου στους μήνες που συνεργαστήκαμε με τον Μπούργος. 45 λεπτά προπόνηση δεν είναι δουλειά. Ο Καρυπίδης το γνώριζε, αλλά ο Μπούργος σώθηκε λόγω της μεγάλης ανατροπής που κάναμε με την ΑΕΚ και βγήκαμε στην Ευρώπη. Σπατάλησε χρόνο ο Καρυπίδης με τον Μπούργος, έπρεπε να έχει πάρει με το τέλος της σεζόν καλό προπονητή έμπειρο, όπως έκανε τώρα».

Ενώ για τον ρόλο του Απόστολου τερζή, σημείωσε, «Ο Μπούργος δεν άφηνε κανέναν. Δεν έδινε χώρο σε κανέναν, ούτε στον Τερζή που είναι πολύ έμπειρος στα του Άρη και έχει τακτική, όποτε έχει κληθεί να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά το κάνει. Ούτε στον γυμναστή, τον Νίκο Αμανατίδη, έδινε χώρο».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα