Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΒιεϊρίνια: “Θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να προκριθούμε”

Βιεϊρίνια: “Θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να προκριθούμε”

Δηλώσεις στους ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στη Δανία για τον αγώνα με την Μίντιλαντ έκανε ο Αντρέ Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός των ασπρόμαυρων, τόνισε την αισιοδοξία του για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη γεύση που αφήνει η ήττα μετά από το αήττητο σερί: «Η αλήθεια είναι πως είχαμε ξεχάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα να φεύγουμε από κάποιο ματς με τέτοια γεύση και να γνωρίζουμε την ήττα. Αλλά στη Δανία παίξαμε το πρώτο ημίχρονο και έχουμε ένα δεύτερο στην Τούμπα. Και πιστεύω ότι εκεί θα κάνουμε αυτά που πρέπει ώστε να πάρουμε εμείς τελικά την πρόκριση».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να προκριθεί στη ρεβάνς: «Για να πάρουμε την πρόκριση θα πρέπει εμείς να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι. Σήμερα στο πρώτο ημίχρονο δεν το κάναμε καθώς ο αντίπαλος έπαιξε με αρκετή ένταση. Αλλά στο δεύτερο μέρος όπως και εσείς είδατε και ειδικά μετά το 70′ ο αντίπαλος δεν είχε τον ίδιο ρυθμό και αυτό είναι αποτέλεσμα του ότι δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του. Εκεί λοιπόν πρέπει να πατήσουμε στο δεύτερο ματς. Να επικεντρωθούμε στο πώς εμείς θα κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και όχι στο πώς παίζει ο αντίπαλος. Σήμερα ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τα δικά μας λάθη. Η Μίντιλαντ είναι μια γρήγορη ομάδα με ποιοτικούς παίκτες μπροστά αλλά πλέον ξέρουμε τον τρόπο παιχνιδιού της για αυτό και είμαι πεπεισμένος ότι η εικόνα μας θα είναι διαφορετική στο δεύτερο παιχνίδι».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα