Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΒαρέλα : “Το μεγαλύτερο ταλέντο που έχω δει είναι ο Τζόλης”! (ΒΙΝΤΕΟ)

Βαρέλα : “Το μεγαλύτερο ταλέντο που έχω δει είναι ο Τζόλης”! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τα καλύτερα λόγια για τον Χρήστο Τζόλη και για τον ρόλο του πατέρα στα αποδυτήρια μίλησε ο Φερνάντο Βαρέλα.

Ο εκ των αρχηγών του Δικεφάλου αναφέρθηκε στο πότε θα δώσει συνέντευξη στα ελληνικά, ενώ χαρακτήρισε ως το κορυφαίο ταλέντο που έχει δει ποτέ τον Τζόλη!

Μεταξύ άλλων όσα είπε ο Φερνάντο Βαρέλα στην κάμερα του PAOK TV :

Για το πότε θα είναι έτοιμος να δώσει την πρώτη του συνέντευξη στα ελληνικά, αφού έχει συμπληρώσει πέντε χρόνια στην ομάδα : “Νομίζω ότι δεν είμαι έτοιμος ακόμα για αυτό. Ίσως στο τέλος αυτής της σεζόν. Είναι δύσκολο να συνδέσω τις λέξεις. Στην τηλεόραση είναι ακόμα πιο δύσκολο αλλά υπάρχουν και πολλές όμορφες λέξεις που δεν έχω μάθει. Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος της σεζόν θα είμαι προετοιμασμένος για μια συνέντευξη”.

Τι είπε στον Τζόλη όταν έτρεξε να πανηγυρίσει μαζί του το γκολ και πως αισθάνεται έχοντας αυτό τον ρόλο ως “πατέρα” στα νεότερα παιδιά : “Έχω ένα παιδί σχεδόν στην ίδια ηλικία με τους συμπαίκτες μου. Υποστηρίζω όλα αυτά τα παιδιά. Έχουν ένα σπουδαίο ταλέντο, αλλά αν δεν το συνδυάσουν με σκληρή δουλειά και συγκέντρωση είναι δύσκολο να ωριμάσουν ποδοσφαιρικά. Αυτό νομίζω είναι αυτό που πρέπει να τους περάσω. Έχουν ταλέντο και μπορούν να κάνουν καριέρα. Είναι λογικό να θέλουν να θέλουν να σκοράρουν και να είναι σημαντικοί σε κάθε παιχνίδι αλλά σε τέτοιες στιγμές πρέπει να τους κρατάμε προσγειωμένους, όπως στην φάση με τον Ουάρντα. Ίσως ο Ουάρντα ήταν πιο έτοιμος να πάρει την φάση και έπρεπε να πάω να τραβήξω μακριά τον Τζόλη, αλλά όχι για να τον μαλώσω, αλλά για να του ανεβάσω το ηθικό και να του δώσω αυτοπεποίθηση. Θεωρώ ότι είναι το μεγαλύτερο ταλέντο του ΠΑΟΚ, τουλάχιστον για τον καιρό που βρίσκομαι εγώ εδώ. Τον αγαπάω πολύ. Μου αρέσει ο τρόπος που δουλεύει, ο τρόπος που προπονείται και το πως αγωνίζεται. Ειναι ο καλύτερος παίκτης της ηλικίας του, που έχω δει στην ζωή μου!”.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο :

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα