Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑ. Ζίβκοβιτς: «Αύριο το πρώτο βήμα για την πρόκριση» – Τι είπε...

Α. Ζίβκοβιτς: «Αύριο το πρώτο βήμα για την πρόκριση» – Τι είπε για την ανανέωση του συμβολαίου του

Για το αυριανό παιχνίδι με την Ριέκα, τις διαφορές της ομάδας σε σχέση με πέρσι και την δική του πορεία στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Αντριγια Ζίβκοβιτς στην συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος μεσοεπιθετικός :

Για το αν αυτή η εβδομάδα μετά το παιχνίδι με την Μποέμιανς θα φέρει βελτίωση κόντρα στην Ριέκα: “Είχαμε χρόνο να προετοιμάσουμε το παιχνίδι και να αναλύσουμε τον αντίπαλο. Έχουμε προετοιμαστεί καλά πιστεύω για τον αγώνα, υπήρχε χρόνος. Ο αντίπαλος δεν είναι ίδιος, αλλά έχουμε ένα πλάνο και πιστεύω ότι αύριο θα κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση”.

Για την αναβολή στο πρωτάθλημα και για το αν επηρεάζει το γεγονός ότι παίζει ξανά με ομάδα που έχει περισσότερα επίσημα παιχνίδια στα πόδια της : “Δεν είναι δικό μας θέμα αυτό, για το πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι, έχουμε δουλέψει καλά στην προετοιμασία και γενικότερα. Ανυπομονούμε να βγούμε στο γήπεδο και να τα δώσουμε όλα για την νίκη και την πρόκριση”.

Για το αν έχει βελτιωθεί η αυτοπεποίθηση της ομάδας και τι άλλαξε σε σχέση με πέρσι : “Θεωρώ είναι σημαντικό αυτό. Παιχνίδι με το παιχνίδι θα ανεβαίνει. Έχουμε αυτοπεποίθηση για τον αγώνα με την Ριέκα και το περιμένουμε πως και πως”.

Για την ανανέωση του συμβολαίου του και το ποια θα είναι η αντίδραση του σε πιθανή πρόταση του ΠΑΟΚ : “Έχω έρθει να μιλήσει για το ματς, δεν θέλω να πω για το συγκεκριμένο ζήτημα. Με ενδιαφέρει μόνο το πως θα πάρουμε τη νίκη με την Ριέκα. Θα μιλήσουμε κάποια άλλη στιγμή για το θέμα του συμβολαίου μου”.

πηγή thessports.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα