Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑυτόν τον παίκτη κλείνει ο ΠΑΟΚ! Τον ήθελε πολύ ο Λουτσέσκου

Αυτόν τον παίκτη κλείνει ο ΠΑΟΚ! Τον ήθελε πολύ ο Λουτσέσκου

- Advertisement -

Μπορεί στην λίστα του ΠΑΟΚ να βρίσκονταν αρκετά ονόματα για την απόκτηση ενός παίκτη στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά…

ο Μπάμπα Ράχμαν ήταν εξ’ αρχής ο πρώτος στην ιεραρχία του Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Δικέφαλος δεν είχε παρατήσει την ιδέα να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Αφρικανό ακραίο μπακ και σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, το σενάριο να επιστρέψει στην Τούμπα ο Μπάμπα είναι πάρα πολύ πιθανό.

Η περίπτωση τήταν γνωστό πως δεν ήταν καθόλου εύκολη και ο Γκανέζος αριστερός μπακ ήθελε να παλέψει για μια θέση στο ρόστερ της Τσέλσι, ωστόσο λόγω της παρουσίας των Τσίλγουελ, Έμερσον και Μάρκος Αλόνσο ήταν αδύνατο να μείνει και έτσι άρχισε να ψάχνεται για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Αγωνίστηκε σε κάποια φιλικά με τους πρωταθλητές Ευρώπης, το προσπάθησε ο Μπάμπα αλλά από την στιγμή που δεν μπόρεσε να μείνει στο “Στάμφορντ Μπριτζ” η επιλογή του ΠΑΟΚ ήταν ξεκάθαρη στο μυαλό του.

ΠΑΟΚ και Μπάμπα δοκιμάστηκαν στο εξάμηνο δανεισμού και γνωρίζονται πολύ καλά, αφού ο δίαυλος επικοινωνίας ήταν ανοιχτός από την πρώτη μέρα που αποχώρησε στο τέλος της περασμένης αγωνιστικής σεζόν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να επιστρέψει στην Τούμπα, με τις δυο πλευρές να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Οι διαπραγματεύσεις έχουν να κάνουν για δανεισμό του 27χρονου αριστερού μπακ με την διαφορά σε σχέση με τον πρώτο δανεισμό πως αυτή τη φορά υφίσταται οψιόν αγοράς, χωρίς ακόμα να γίνει γνωστό το ακριβές ποσό που θα πρέπει να δώσει ο ΠΑΟΚ στο τέλος της αγωνιστικής περίοδου για να τον αποκτήσει. Αυτή την φορά θα γίνει μια πιο… δίκαιη μοιρασιά των αποδοχών του Γκανέζου με την Τσέλσι, αφού το συμβόλαιο του με την αγγλική ομάδα αγγίζει τα 2.000.000 ευρώ, ενώ στον πρώτο του δανεισμό ο Δικέφαλος πλήρωσε μόλις τις 300.000 ευρώ για το διάστημα Ιανουάριος – Μάιος.

Ο Μπάμπα Ράχμαν από την πρώτη μέρα που έφυγε από τον ΠΑΟΚ ήθελε να επιστρέψει και είχε κρατήσει δίαυλο επικοινωνίας με τον Δικέφαλο, ενώ ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει εκφραστεί με κολακευτικά λόγια για τις ικανότητες του και ήταν στις προτεραιότητες του, τσεκάροντας παράλληλα και άλλες λύσεις. Από την στιγμή που ξεκαθάρισε το τοπίο, ο Γκανέζος ήταν… μονόδρομος.

Πηγή: sfina.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα