Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά«Αυτοκράτορας» Κέλι για τον Άρη

«Αυτοκράτορας» Κέλι για τον Άρη

Ο Άρης πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο και πήρε τη νίκη απέναντι στο Περιστέρι με 87-68 με… αυτοκρατορική εμφάνιση Κέλι.

Το ματς

Ο Άρης «φιλοξένησε» το Περιστέρι στο Αλεξάνδρειο για την 9η αγωνιστική της Basket League και κατάφερε να επικρατήσει με 87-68 δίνοντας μία παράσταση… για έναν στο δεύτερο ημίχρονο παρόλο που η ομάδα του Καστρίτη αγωνιζόταν χωρίς τον Ολιβιέ Χάνλαν.
Το ματς

Με χαμηλό σκορ και λάθη ξεκίνησε το ματς και για τις δύο ομάδες με το σκορ να γίνεται 4-5 μετά το τρίποντο του Κατσίβελη στο 6:04 και και τον Κέλι να απαντάει με γκολ-φάουλ (7-5) αμέσως μετά έχοντας όλους τους πόντους της ομάδας του μέχρι εκείνο το σημείο. Το 11-5 του 6ου λεπτού διαμορφώθηκε σε 11-10 με 5 προσωπικούς πόντους του Πέτεγουει για το Περιστέρι, ενώ λίγο αργότερα την ισοπαλία του 13-13… έσπασε ο Ουίλιαμς από την περιφέρεια για το 16-13 για να ακολουθήσει ο Πουλιανίτης για το 19-15 του πρώτου δεκαλέπτου.
poster

Με την έναρξη της δεύτερης περιόδου, Μακκρί και Κόσεϊ έγραψαν το 21-21 από τα 6.75μ. για τους φιλοξενούμενους, ωστόσο ο Άρης έβρισκε ξανά τις λύσεις για να πάρει «κεφάλι», με κύριο εκφραστή του στην επίθεση τον Κέλι (29-26). Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν, τελικά, στα αποδυτήρια με το +6 (34-28) για τους Θεσσαλονικείς.

Μετά το τέταρτο της ανάπαυλας, το Περιστέρι έφτασε ξανά στο καλάθι (36-34) με δύο εύστοχες βολές του Μίλερ στο 22ο λεπτό. Σε εκείνο το σημείο, όμως, ο Άρης άρχισε να βρίσκει και πάλι τον δρόμο προς το καλάθι, με τον Πέτεγουει και το τρίποντο του Χρυσικόπουλου να «βάζουν» στοπ στο σερί της ομάδας του Καστρίτη (45-39). Στα πέντε λεπτά που απέμεναν για το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, οι «κίτρινοι» έμοιαζαν ασταμάτητοι με το πόδι τους να μην αφήνει… το γκάζι ούτε στιγμή. Το επιμέρους 17-1 τους έφερε να μπαίνουν στην τέταρτη περίοδο με το υπέρ τους 62-43.

Και να σταματούσαν εκεί… Ο Τζούστον με 2 συνεχόμενα λέι απ έκανε το 66-43 ανοίγοντας την «ψαλίδα» σε επίπεδα δύσκολα αναστρέψιμα. Ο Πουλιανίτης μπήκε επίσης στην εξίσωση του σκοραρίσματος για το 78-51, ενώ Μίλερ και Κόσεϊ προσπαθούσαν να κρατήσουν όρθια την ομάδα του Μανωλόπουλου. Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι μέιωσαν την διαφορά, ωστόσο ο Άρης είχε «κλειδώσει» μία μεγάλη νίκη στην έδρα του.

Τα δεκάλεπτα: 19-15, 34-28, 62-43, 87-68

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα