Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑυτοί οι δυο παίκτες, θα κάνουν τη διαφορά, του χρόνου στον Άρη!

Αυτοί οι δυο παίκτες, θα κάνουν τη διαφορά, του χρόνου στον Άρη!

Η χρονιά τελειώνει, ο Άρης βγαίνει στην Ευρώπη και είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο, η ομάδα κρατάει τον “κορμό” της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο…


Φέτος, όμως, υπήρχαν κάποιοι παίκτες, οι οποίοι δεν κατάφεραν να προσφέρουν στην ομάδα το 100% των δυνατοτήτων τους, παρά την ποιότητά τους, όπως ο Ματέο Γκαρσία και ο Κώστας Μήτρογλου, παίκτες που θα ανήκουν και του χρόνου στο ρόστερ του Άρη και από αυτούς περιμένει η ομάδα να είναι 100% καλύτεροι!

Είναι κάτι, που το θέλουν και οι ίδιοι οι παίκτες, γιατί όλοι ξέρουν ότι στο “πικ” της απόδοσης, ο Ματέο και ο “πιστολέρο”, μπορούν να κάνουν θαύματα μέσα στο γήπεδο και να “εκτελέσουν” τους αντιπάλους.

Τον Ματέο Γκαρσία και τον Κώστα Μήτρογλου περιμένει και ο Απόστολος Μάντζιος, που είναι σίγουρος ότι με μια καλή προετοιμασία, κάτω από τη δική του επίβλεψη (πέρσι, την προετοιμασία την έκανε ο Ένινγκ), η απόδοση των δυο αυτών άκρως ποιοτικών παικτών θα εκτοξευθεί!

Αυτοί οι δυο παίκτες μπορούν να κάνουν τη διαφορά στον Άρη για την επόμενη χρονιά, γιατί ο στόχος είναι ο ίδιος, όπως και φέτος: Πρωταθλητισμός!

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα