Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑυτοί θα είναι οι 11 “καμικάζι” του Μπούργος για το Καραϊσκάκη!

Αυτοί θα είναι οι 11 “καμικάζι” του Μπούργος για το Καραϊσκάκη!

Η νίκη επί του Ολυμπιακού στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, θα αποτελέσει ‘εφαλτήριο’ για τον Άρη, προκειμένου να ξεκινήσει τα πλέι οφ σήμερα (19:00, NS PRIME) στον αγώνα έδρας αγώνα με την ομάδα του Πειραιά, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Mε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές ανακοινώθηκε η αποστολή του Άρη για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αφού εκτός αποστολής έμειναν οι Μαντσίνι (κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του ποδιού του), Μπεναλουάν που έχει γριπώδη συνδρομή, αλλά και ο Ματέο Γκαρσία, ο οποίος έχει χάσει πολλές προπονήσεις, λόγω της απουσίας του στην Αργεντινή, όπου βρέθηκε για να «αποχαιρετήσει» τον πατέρα του, που απεβίωσε…

Ο Χερμάν Μπούργος θέλησε να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών, παρά το γεγονός ότι ο Άρης βρίσκεται σε πολύ καλά αγωνιστικά επίπεδα, αλλά και από πλευράς ψυχολογίας και δούλεψαν πάνω στην τακτική και ειδικά στις στατικές φάσεις, όπου ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλός.

Ο Μπούργος ζήτησε από τους αμυντικούς να αποφεύγουν τα φάουλ γύρω από την περιοχή, γιατί όπως είπε στους παίκτες του «έχει ψηλούς παίκτες ο Ολυμπιακός, είναι καλοί στο κεφάλι και μπορούν να μας κάνουν γκολ από στατικές φάσεις, αυτό θα προσέξουμε πάρα πολύ».

Στον αντίποδα των απουσιών, σημειώστε την επιστροφή του Σούντγκρεν, ο οποίος θα πάρει τη θέση του στη δεξιά πλευρά της άμυνας, αλλά και του Μπερτόγλιο, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και όπως όλα δείχνουν, σήμερα θα ξεκινήσουν οι Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σάσα, Ματίγια, Εντιαγιέ, Μπρούνο Γκάμα, Ιτούρμπε, Καμαρά.

Στη διάθεση του Αργεντινού κόουτς είναι και οι μοναδικοί ετοιμοπόλεμοι  Σιαμπάνης, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Λουίς Πάλμα, Λούμορ, Χαϊροβιτς, Ντουκουρέ, Εμπακατά, Κρίστιαν Λόπεθ και Μάνος.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα