Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑτάκες... φωτιά από πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ - "Που κατάντησε ο ΠΑΟΚ...

Ατάκες… φωτιά από πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ – “Που κατάντησε ο ΠΑΟΚ να… – Άφαντος ο Αουγκούστο”

Μιχάλης Ιορδανίδης: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ σχολιάζοντας την ανανέωση του Αουγκούστο και την διαχείριση των παικτών στο Δικέφαλο του Βορρά.

 

Αρχικά, στάθηκε στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έχει μείνει χωρίς σέντερ φορ, εξαιτίας των τραυματισμών, λέγοντας χαρακτηριστικά πως :

«Που καταντήσαμε, ο ΠΑΟΚ να μένει με ένα σέντερ φορ. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Βλέπουμε πως αλλιώς τα προγραμματίζεις και αλλιώς σου έρχονται. Για αυτό πρέπει να υπάρχει σωστός προγραμματισμός».

Έπειτα, σχολίασε διεξοδικά και την ανανέωση του Βραζιλιάνου:

«Σίγουρα είναι καλός ποδοσφαιριστής. Από εκεί και πέρα είναι ένα δύσκολο παιδί. Ένα παγωμένο πρόσωπο, που δεν εκφράζεται όταν βάζει γκολ, δεν αντιδράει. Δεν ξέρω αν διαθέτει το προφίλ για να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι με τα παιχνίδια που έχει κάνει δεν δείχνει πως είναι απαραίτητος, δηλαδή να προσφέρει ή να κάνει το κάτι παραπάνω. Δεν τον έχω δει ποτέ να είναι ο πρώτος παίκτης. Επίσης, δεν με ικανοποιεί αναλογικά με τα λεφτά που παίρνει. Περνάει απαρατήρητος, γιατί δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά στο παιχνίδι».

Αναφερόμενος στην χρήση του Γκορντεζιάνι από την Β ομάδα, δήλωσε χαρακτηριστικά: 

«Από την στιγμή ου ο προπονητής σε βάζει βασικό, είναι το ίδιο πράγμα ανεξάρτητα από το πόσο παίρνεις. Από τον καθένα έχει άλλες απαιτήσεις. Στο τέλος της ημέρας όμως κάθεσαι να δεις τι προσφέρει ο κάθε ποδοσφαιριστής. Ο Γκορντεζιάνι δεν είναι κλασσικό φορ αλλά μπορεί να προσεφέρει. Ευκαιρίες είναι αυτές και εμείς έτσι περιμέναμε για να παίξουμε. Πρέπει να είναι σε ετοιμότητα και να την αρπάξει την ευκαιρία».

Τέλος, για τις «ανύπαρκτες» σχέσεις Γκαρσία-Λουτσέσκου:

«Το θέμα είναι ότι οι δύο προπονητές πρέπει να έχουν συνεργασία. Μάλλον κάποιος ρώτησε για να ανέβει ο Γκορντεζιανι στην πρώτη ομάδα. Μάλλον ο Λουτσέσκου έχει μάτια και βλέπει παίκτες, δεν τους παρακολουθεί ο ίδιος. Αλλά σίγουρα ξέρει τι γίνεται. Τώρα για την μεταξύ τους σχέση δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται», είπε ο Μιχάλης Ιορδανίδης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα