Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 1-1, όμως έχασαν και οι δύο!

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 1-1, όμως έχασαν και οι δύο!

Άτυχος στάθηκε ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, όπου έμεινε τελικά στο 1-1 με τον γηπεδούχο Αστέρα. Ο Δικέφαλος είχε δυο δοκάρια με τον Σφιντέρσκι, προηγήθηκε με τον ίδιο παίκτη, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση με… καραμπόλα στον Μουνάφο σε διώξιμο του Ουάρντα.

H πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ ήρθε με τη συμπλήρωση πέντε λεπτών αγώνα, όταν η όμορφη μπαλιά του Αντρέ Βιεϊρίνια έβγαλε τον Σφιντέρσκι αντιμέτωπο με τον Παπαδόπουλο που έβγαλε με διπλή προσπάθεια ο Έλληνας τερματοφύλακας του Αστέρα, με την μπάλα να προσκρούει και στο δοκάρι.

Στο 12′ ο Αστέρας Τρίπολης παραλίγο να βρεθεί προηγούμενος από το… πουθενά, αφού ο Πασχαλάκης έχασε το κοντρόλ σε γύρισμα του Ίνγκασον και πρόλαβε την μπάλα τη τελευταία στιγμή, πριν αυτή περάσει τη γραμμή του τέρματος του.

Στο 22′ ο ΠΑΟΚ έφτασε σε ακόμα μια τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, με τον Τζόλη να σεντράρει από τα αριστερά στον Κάρολ Σφιντέρσκι που έπιασε την κεφαλιά και είδε το οριζόντιο δοκάρι του αρνείται το γκολ. Η ομάδα του Γκαρσία συνέχισε την ασφυκτική της πίεση, με τον Παπαδόπουλο αυτή τη γωνιά να πέφτει στη γωνιά του για να αποσοβήσει το γκολ, σε δυνατό σουτ του Χρήστου Τζόλη.

Έπρεπε να έρθει το δεύτερο ημίχρονο για να σπάσει τη… γκίνια ο Κάρολ Σφιντέρσκι και να βρει τελικά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Σε μια φάση που ξεκίνησε και τελείωσε από το πείσμα του Πολωνού επιθετικού, ο Ντούγκλας Αουγκούστο έδωσε την τελική πάσα στον Σφιντέρσκι που με όμορφο τελείωμα νίκησε τον Παπαδόπουλο για το 0-1 στο 56′.

Πριν συμπληρωθούν δέκα λεπτά και σε μια από τις ελάχιστες φάσεις του στο παιχνίδι ο Αστέρας κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης με… καραμπόλα. Στο 65′ και από μια στημένη μπάλα ο Ουάρντα προσπάθησε να διώξει από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Μουνάφο και από κει κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

Ο Γκαρσία έριξε στο γήπεδο Καντουρί, Κρμέντσικ και Μουργκ σε μια προσπάθεια να βρει η ομάδα του το δεύτερο γκολ, κάτι που δεν ήρθε μέχρι το τελικό σφύριγμα.

ΠΗΓΉ thessports.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα