Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo Θέμα«ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας»: Απόλυτος πρωταθλητής στον αθλητισμό και στην κοινωνική δράση

«ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας»: Απόλυτος πρωταθλητής στον αθλητισμό και στην κοινωνική δράση

Με το βλέμμα στραμμένο στα πανελλήνια πρωταθλήματα και στις διεθνείς συναντήσεις, αθλητές και προπονητές του καθαρά στιβικού Συλλόγου «Αλέξανδρος Μακεδονίας» επιδίδονται σε …»αγώνα δρόμου» χωρίς σταματημό.

«Η προσπάθεια είναι διαρκής» αναφέρει στο seleo.gr η πρόεδρος του σωματείου, Χριστίνα Δέσκου, δηλώνοντας υπερήφανη για τις διεθνείς διακρίσεις και τις επιτυχίες που καταγράφει ο «ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας» που στέφθηκε απόλυτος πρωταθλητής το 2021 καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στην κατηγορία των ανδρών και τη δεύτερη στην κατηγορία των γυναικών.

Αθλητές του Συλλόγου έχουν λάβει μετάλλια σε Πανευρωπαϊκούς, Παγκόσμιους και Ολυμπιακούς Αγώνες με το …μυστικό της επιτυχίας να αποδίδεται μεταξύ άλλων και στην ψυχολογία, στο κλίμα που έχει διαμορφωθεί: Αγάπη για τον αθλητισμό και τον άνθρωπο.

«Είμαστε οικογένεια. Παρά το γεγονός ότι έχουμε πολλούς προπονητές, είμαστε δεμένοι ως ομάδα, υπάρχει σύμπνοια μεταξύ μας» υπογραμμίζει η κ. Δέσκου προσθέτοντας ότι καταβάλλεται προσπάθεια υποστήριξης των αθλητών τόσο σε θέματα ιατρικής φύσεως όσο και σε οικονομικά κωλύματα που τυχόν προκύπτουν.

Στις Ακαδημίες εντάσσονται περισσότερα από 400 παιδιά. «Αγκαλιάζουμε τον πρώτο και τον τελευταίο με την ίδια αγάπη. Είναι όλοι αθλητές, η αγκαλιά μας είναι ίδια για τα παιδιά που ξεκινούν τώρα, η έγνοια μας είναι η ίδια. Υπηρετούμε τις αξίες του αθλητισμού» σημειώνει η κ. Δέσκου συμπληρώνοντας ότι «πρωταρχικός στόχος μας είναι τα παιδιά να αντιληφθούν την ουσία του Αθλητισμού… δεν είναι μόνο μετάλλια». Παράλληλα, τονίζει ότι το παιδαγωγικό στοιχείο προηγείται του προπονητικού ενώ οι άνθρωποι του Συλλόγου με απλές καθημερινές ενέργειες στοχεύουν εντός σταδίου και… ζωής να καλλιεργήσουν την αυτοεκτίμηση των παιδιών, τον σεβασμό στο συνάνθρωπο και την περιβαλλοντική συνείδηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο «ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας» έχει ιδιαίτερα σημαντική φιλανθρωπική δράση στηρίζοντας το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου. – Λεπτομέρειες για τον Σύλλογο και στοιχεία επικοινωνίας εδώ.

Θ.Α.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα