Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑπόψε ο μεγάλος “τελικός” της Εθνικής στη Σουηδία για την πρόκριση στο...

Απόψε ο μεγάλος “τελικός” της Εθνικής στη Σουηδία για την πρόκριση στο Μουντιάλ

Η Εθνική ομάδα είναι έτοιμη για τον σπουδαίο αποψινό αγώνα κόντρα στη Σουηδία (21:45), με ενδεχόμενη νίκη της “γαλανόλευκης” να δίνει μεγάλο προβάδισμα για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Σε ποια κανάλια θα μεταδοθεί το μεγάλο ματς.

Την Εθνική Σουηδίας αντιμετωπίζει σήμερα, Τρίτη (12/10) στις 21:45 η Εθνική μας ομάδα, με στόχο να πανηγυρίσει το δεύτερο τρίποντο μέσα σε λίγες ημέρες για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022.

Η Ελληνική αποστολή που έφτασε με το χαμόγελο στα χείλη την Κυριακή (10/10) στην Στοκχόλμη, απόρροια του εξαιρετικού κλίματος που έχει διαμορφωθεί μετά την εκτός έδρας νίκη με 0-2 επί της Γεωργίας, θέλει να κερδίσει και πάλι τους Σκανδιναβούς, επαναλαμβάνοντας τον θρίαμβο του ΟΑΚΑ.

Μια ενδεχόμενη νίκη θα φέρει την χώρα μας στους 12 βαθμούς και στην δεύτερη θέση του ομίλου, όσους έχουν και οι Σουηδοί, που μέσω των δηλώσεων του Έμιλ Φόρσμπεργκ επικοινώνησαν την επιθυμία τους να δείξουν στην Ελλάδα ποιος έχει τον έλεγχο.

Η μεγάλη αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά τόσο από το Open Beyond όσο και από το Cosmote Sport 1HD, σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου και του Χρήστου Σωτηρακόπουλου αντίστοιχα.

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα