Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΑπολογείται ο Άρης τα επεισόδια στον Βόλο

Απολογείται ο Άρης τα επεισόδια στον Βόλο

Ενώπιον του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού οργάνου της Σούπερλιγκ θα παρουσιαστεί σήμερα η ΠΑΕ Άρης, που κλήθηκε σε απολογία για τα όσα έγιναν στον Βόλο.

Η νομική υπηρεσία του Άρη έχει στη διάθεσή της αδιάσειστα στοιχεία σε ότι αφορά την υπερασπιστική της γραμμή.

Διαβάστε κι εδώ το σχετικό θέμα του Seleo.gr – Σοβαρά επεισόδια στο Βόλος – Άρης. Διακοπή του αγώνα (Βίντεο)

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τον ρ/σ athina984 θα βασιστεί πάνω στο άρθρο 14 παράγραφος 4β του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ, που αναφέρει οτι η φιλοξενούμενη ομάδα δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη, αν δεν έχει ζητήσει ή δεν έχει προμηθευτεί εισιτήρια. Οι άνθρωποι του Άρη περιμένουν ότι θα τηρηθούν οι νόμοι και θα δικαιωθούν. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε διαφορετική περίπτωση, θα έχουν δικαίωμα έφεσης, σε βάρος της πρωτόδικης απόφασης.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας τοποθετήθηκε για όλα όσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Αναλυτικά:

Παρακολουθούμε με έκπληξη και θυμό το ρεσιτάλ υποκρισίας όλων των… υπεύθυνο-ανεύθυνων για όσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ως εδώ και μη παρέκει όμως. Η αλήθεια έχει ως εξής: Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν αιτήθηκε και δεν παρέλαβε εισιτήρια για το παιχνίδι με το Βόλο Ν.Π.Σ. κι ως εκ τούτου δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη. Είναι εντελώς άδικη η δίωξη σε βάρος μας και θα το αποδείξουμε αυτό με τα ατράνταχτα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας.Επίσης, οι φίλαθλοί μας ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ εισιτήρια από εκδοτήριο, που ήταν ανοιχτό το πρωί της Κυριακής και στη συνέχεια δεν τους επετράπη η είσοδος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Για όλα υπάρχουν αποδείξεις.Συνεπώς, ας πάψουν κάποιοι να ρίχνουν τις ευθύνες στους φιλάθλους της ομάδας μας. Οι φίλαθλοί μας δεν έχουν δώσει ποτέ δικαιώματα με την συμπεριφορά τους, πόσο μάλλον όταν ακολουθούν την ομάδα μας εκτός έδρας.Απεναντίας έχουν παραδώσει πολλάκις μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς και έχει αναγνωριστεί αυτό από όλη τη φίλαθλη Ελλάδα.Ο Βόλος Ν.Π.Σ. ας ψάξει για τις ευθύνες εκεί που πραγματικά βρίσκονται κι όχι εκεί που τον βολεύει…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα