Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑποκλεισμός του Τσιτσιπά στη Μαδρίτη από τον Ζβέρεφ!

Αποκλεισμός του Τσιτσιπά στη Μαδρίτη από τον Ζβέρεφ!

Δεν απέδωσε τα αναμενόμενα ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη Μαδρίτη και έχασε στα τρία σετ από τον κάτοχο του τίτλου Σάσα Ζβέρεφ, ο οποίος σήμερα (19:30) θα αντιμετωπίσει στον τελικό του τουρνουά, τον σπουδαίο 18χρονο, Κάρλος Αλκαράθ, ο οποίος απέκλεισε Ναδάλ και Τζόκοβιτς για να φτάσει στον τελικό!

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας «παραδόθηκε» με 6-4, 3-6, 6-2 στον 25χρονο Γερμανό (Νο.3) σε 1 ώρα και 53 λεπτά και γνώρισε την πρώτη του φετινή ήττα σε χωμάτινο Masters. O Zβέρεφ, από την πλευρά του, συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις στη διοργάνωση και θα διεκδικήσει τον τρίτο τίτλο του στην ισπανική πρωτεύουσα (19-2 το ρεκόρ του), όπου έχει ρεκόρ 8-1 κόντρα στο Top 10. Μέχρι τώρα, μάλιστα, έχει δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες με τον Αλκαράθ στο tour (Ακαπούλκο, Βιέννη 2021), χωρίς να έχει χάσει σετ.

Ο Στέφανος, στρέφει τώρα το βλέμμα του στη Ρώμη, όπου οι συνθήκες θυμίζουν περισσότερο Roland Garros, και αυτός θα είναι ο τελευταίος του σταθμός πριν το μεγάλο ραντεβού του Παρισιού (22/5).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη ήττα του Στεφ στο χώμα από τον Ζβέρεφ μετά από τέσσερις αναμετρήσεις.

Ο Γερμανός θα αναμετρηθεί με τον Αλκαράθ για την κούπα στις 19.30 και κυνηγάει τον 20ο τίτλο της καριέρας του (έκτο Masters). Ο αγώνας με τον Τσιτσιπά ολοκληρώθηκε στη 1.08 τοπική ώρα, οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν έχει μπροστά και πολλές ώρες ξεκούρασης…

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα