Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑποκλείεται από το Australian Open για τρία χρόνια ο Τζόκοβιτς

Αποκλείεται από το Australian Open για τρία χρόνια ο Τζόκοβιτς

Για τα επόμενα τρία χρόνια, ο κορυφαίος τενίστας δεν θα μπορεί να ταξιδεύει στην Αυστραλία και συνεπώς να συμμετέχει στο Australian Open.

Το τριμελές ομοσπονδιακό δικαστήριο έδειξε την… πόρτα της εξόδου από την Αυστραλία στον Νόβακ Τζόκοβιτς. Όπως όμως φαίνεται, το Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη θα απουσιάσει για αρκετά χρόνια από το Australian Open.

Μετά την απέλαση του Τζόκοβιτς, οι φίλοι του Τζόκοβιτς, αλλά και ο χώρος του τένις περίμενε να ξεκαθαρίσει, εάν θα τεθεί σε ισχύ η διάταξη που προβλέπει πως ο εννιά φορές κατακτητής το Australian Open δεν θα μπορεί να επιστρέψει στη χώρα για μια τριετία.

Σε δηλώσεις της στο “Today Show”, η Υπουργός Εσωτερικών της Αυστραλίας, Κάρεν Άντριους, επιβεβαίωσε το “εφιαλτικό” αυτό σενάριο για τον κάτοχο 20 Grand Slam τίτλων.

“Η βίζα του ακυρώθηκε από τον Υπουργό Hawke και η ακύρωση αυτή νομιμοποιήθηκε από το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο, ως εκ τούτου έχει επιβληθεί απαγόρευση εισόδου για 3 χρόνια”, εξήγησε η Άντριους.

Εάν δεν αλλάξει κάτι, οι προπονήσεις του Νόβακ Τζόκοβιτς στην “Rod Laver Arena” -περιμένοντας την απόφαση των Αυστραλιανών- θα είναι οι τελευταίες εικόνες που θα έχουνε με τον Σέρβο στη “χώρα των καγκουρό” για τα επόμενα τρία χρόνια, όπως μεταδίδει το newsit.gr.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα