Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑπευθείας επαφές Ιβάν Σαββίδη - Πάμπλο Γκαρσία: Εβαλαν μπρος για τον νέο...

Απευθείας επαφές Ιβάν Σαββίδη – Πάμπλο Γκαρσία: Εβαλαν μπρος για τον νέο ΠΑΟΚ

Ο προγραμματισμός για την νέα αγωνιστική περίοδο έχει ήδη αρχίσει. Τι κι αν οι υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ «τρέχουν» σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα; Το βασικό είναι να βελτιωθεί η ομάδα, να διεκδικήσει έως το τέλος το Κύπελλο και παράλληλα να εξασφαλίσει την δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα. Ο Ιβάν Σαββίδης, παρότι βρίσκεται στο Ροστόφ, προχώρησε σε σημαντικές πρωτοβουλίες για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Η Metrosport αποκαλύπτει σήμερα την πρό ημερών επαφή του Σαββίδη με τον Γκαρσία, που προηγήθηκε χρονικά της προχθεσινοβραδινής συζήτησης με τον Βιεϊρίνια.

Και από την οποία απευθείας επαφή του Σαββίδη με τον Γκαρσία, είχαμε χθες, επίσημα, το πρώτο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Όπως είναι γνωστό από χθες νωρίς το μεσημέρι, ο Ιβάν Σαββίδης συνομίλησε μέσω Skype με τον αρχηγό της ομάδας, τον Αντρέ Βιεϊρίνια. Του ζήτησε να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και την νέα αγωνιστική περίοδο, μία πρόταση την οποία αποδέχθηκε ο Βιεϊρίνια με ικανοποίηση. Ο αρχηγός του Δικεφάλου, που έπαιξε σε 12 ματς τη φετινή σεζόν και πέτυχε τρία γκολ, είχε δηλώσει προ ημερών, πως παρά το γεγονός ότι διανύει το 35ο έτος της ηλικίας του, πιστεύει ότι έχει τις δυνάμεις για να παίξει για αρκετα ακόμη χρόνια. Σε κάθε περίπτωση, το βράδυ της Κυριακής στην συζήτηση μέσω skype που είχαν οι δύο άνδρες, συμφώνησαν να ανανεώσουν την συνεργασία τους, έως το καλοκαίρι του 2022. Αμεσα θα υπογραφούν και τα νέα συμβόλαια. Μέχρι χθες, δεν είχαν γίνει γνωστές οι απολαβές του Βιεϊρίνια για το νέο έτος συνεργασίας. Κρίθηκε όμως απαραίτητο από τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, γιατί διαπιστώνει πως ο Βιεϊρίνια έχει πολλά ακόμη να προσφέρει.

Στην προ ημερών συζήτηση του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ με τον Γκαρσία, έγινε αναλυτική συζήτηση για το παρών και το μέλλον της ομάδας. Ο Γκαρσία εξέφρασε τα «θέλω» του. Μέσα σε αυτά, συμπεριέλαβε και την παραμονή του Βιεϊρίνια για τη νέα σεζόν στην Τούμπα. Το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Αντρέ έχει ημερομηνία λήξης αυτό το καλοκαίρι. Επρεπε να ανανεωθεί για να ηγηθεί της προσπάθειας που θα συνεχιστεί, για την ανάκτηση των σκήπτρων στην Ελλάδα. Ο Γκαρσία άκουσε με προσοχή τον Σαββίδη, συμφώνησαν στην πρόωρη ανανέωση του Βιεϊρίνια, ενώ μίλησαν και για τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Πρακτικά ο Σαββίδης δείχνει αποφασισμένος να στηρίξει το ποδοσφαιρικό τμήμα και τους συνεργάτες του. Πήρε προσωπικές πρωτοβουλίες που δείχνουν την θέλησή του να «κλείσει» όσο το δυνατόν νωρίτερα ορισμένες υποθέσεις. Αλλωστε κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει, πως το περασμένο καλοκαίρι, υπήρξε απόσταση ανάμεσα στον Βιεϊρίνια και τον ΠΑΟΚ, όχι εξαιτίας του αρχηγού και του μεγαλομετόχου. Αλλά κυρίως εξαιτίας των καλοθελητών που παρουσίαζαν τα θέματα, όπως ήθελαν και όχι όπως πραγματικά ήταν.

Μόνο απευθείας Σαββίδης – Γκαρσία

Αυτή η πολύωρη επαφή του Σαββίδη με τον Γκαρσία, αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση του μεγαλομετόχου προς τον προπονητή. Γιατί, είναι εντελώς διαφορετικό, να ακούσει ο Σαββίδης απευθείας τις απόψεις (και τα «θέλω») του Γκαρσία και εντελώς διαφορετικό, να του «μεταφέρονται» οι θέσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ. Είπαμε, το αρχικό αποτέλεσμα αυτής της πολύωρης συνεργασίας είναι η συμφωνία με τον Βιεϊρίνια. Το δεύτερο σκέλος έχει σχέση με τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων. Το τρίτο, την προφορική συμφωνία με τον Βόλο για την απόκτηση του Δουβίκα.

πηγή metrosport.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα