Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑπίστευτο ξύλο σε αγώνα: Κατσαβίδια, γκλοπ και παίκτες στο νοσοκομείο

Απίστευτο ξύλο σε αγώνα: Κατσαβίδια, γκλοπ και παίκτες στο νοσοκομείο

Στιγματίστηκε το παιχνίδι για την Β΄ κατηγορία της ΕΠΣ Αθηνών ανάμεσα στην Τερψιθέα Γλυφάδας και τον Ηρακλή Περιστερίου. «Παίκτες είναι στο νοσοκομείο». Τα πάνω κάτω ήρθαν σε αγώνα της ΕΠΣΑ ανάμεσα στην Τερψιθέα Γλυφάδας και τον Ηρακλή Περιστερίου.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Τερψιθέα Γλυφάδας και τον Ηρακλή Περιστερίου για την 10η αγωνιστική της Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Αθηνών, με τους φιλοξενούμενους να καταγγέλλουν ότι δέχτηκαν επίθεση από οπαδούς των γηπεδούχων και να ζητούν την τιμωρία των υπαίτιων.Η ομάδα του Περιστερίου σε ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε λόγο, για επίθεση με κατσαβίδια και γκλοπ, ενώ μεταξύ άλλων υποστήριξε πως «παράγοντες, φίλαθλοι και παίκτες της ομάδας είναι στο νοσοκομείο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή Περιστερίου για τα όσα έγιναν στο γήπεδο της Τερψιθέας:

«Ντροπή! Στο γήπεδο της Τερψιθέας σήμερα το μεσημέρι από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα. Η λέξη “”ΒΙΑ” είναι πολύ κόσμια γι’ αυτό που αντιμετωπίσαμε. Παράγοντες, φίλαθλοι και παίχτες της ομάδας μας είναι στο νοσοκομείο. Η διοίκηση της Τερψιθέας παρών-απών, είδαμε το χειρότερο πρόσωπο του οπαδικού τραμπουκισμού εις γνώσιν της, με τους τραμπούκους να είναι οικεία τους πρόσωπα και αφήνοντας απροστάτευτους όλους μας. Πέτρες έπεφταν βροχή στον αγωνιστικό χώρο κατά των παικτών της ομάδας μας. Υγειονομικό πρωτόκολλο δεν τηρήθηκε πουθενά. Χούλιγκανς με κατσαβίδια και γκλοπ στα χέρια επιτέθηκαν στους φιλάθλους μας.Μοναδική επιθυμία της διοίκησης της Τερψιθέας να ολοκληρωθεί ο αγώνας χωρίς να παρέχει ασφάλεια για κανέναν μας εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Κύριοι της ΕΠΣΑ αυτό το ποδόσφαιρο θέλετε; Υιοθετείτε τέτοια πρότυπα και τέτοιες συμπεριφορές; Αναμένουμε την έκθεση του παρατηρητή και την τιμωρία της ομάδας της Τερψιθέας, ως συνυπεύθυνη για την βία εναντίον των φιλάθλων μας και των παικτών μας. Δεν θα επιτρέψουμε τα σημερινά γεγονότα να περάσουν ατιμώρητα, και ποινικά και αθλητικά».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα