Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑπίστευτη κυριαρχική εμφάνιση από τον Ολυμπιακό καθώς παραμένει στην κορυφή του ελληνικού...

Απίστευτη κυριαρχική εμφάνιση από τον Ολυμπιακό καθώς παραμένει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου

Ο Ολυμπιακός μπήκε στην τρέχουσα σεζόν υπερασπιζόμενος τον τίτλο του πρωταθλητή, παρά τα θέματα που προέκυψαν από την αναγκαστική διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας. Ήταν επίσης μια δύσκολη περίοδος για τους οπαδούς που έπρεπε να μείνουν χωρίς ποδόσφαιρο για πολλές εβδομάδες. Αυτό προκάλεσε ανάπτυξη στη διαδικτυακή ψυχαγωγία, όπως το JackpotCity casino online, το οποίο ήταν μια δημοφιλής λύση για πολλούς καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου, με διαρκώς διαθέσιμα παιχνίδια και μπόνους. Ωστόσο, παρά τη διακοπή, η τάση συνεχίστηκε με την επανέναρξη του ποδοσφαίρου, με τον Ολυμπιακό να επαναλαμβάνει ένα εκπληκτικό τέλος στη χρονιά, όπως ακριβώς και την προηγούμενη σεζόν.

 

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο χωρίς καμία ήττα και έχοντας 20 νίκες και 6 ισοπαλίες σε 26 αγώνες. Στη συνέχεια, συμπεριλαμβανομένης και της περιόδου των πλέι-οφ, ολοκλήρωσε τη σεζόν με 28 νίκες, επτά ισοπαλίες και μια ήττα σε σύνολο 36 αγώνων. Ήταν μια πραγματικά εντυπωσιακή σεζόν για την ομάδα, συγκεντρώνοντας 91 βαθμούς και τερματίζοντας 18 βαθμούς μπροστά από τον προηγούμενο πρωταθλητή ΠΑΟΚ.

 

 

Εξαιτίας αυτής της σπουδαίας σεζόν, ο Ολυμπιακός μπήκε στην τρέχουσα σεζόν με μεγάλες προσδοκίες να κερδίσει ακόμα ένα τίτλο πρωταθλήματος, με τις αποδόσεις να μειώνονται διαρκώς από την έναρξη της σεζόν, καθώς πριν την αγωνιστική περίοδο έγιναν αρκετές προσθήκες παικτών με στόχο την ενίσχυση της ομάδας.

 

Η τρέχουσα πορεία του ήταν πραγματικά επιτυχημένη έως και σήμερα και φαίνεται ότι το Πρωτάθλημα έχει κριθεί. Αυτό δεν οφείλεται μόνο στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ πάλευε να βρει τη φόρμα του, αλλά κυρίως λόγω του γεγονότος ότι ο Ολυμπιακός ήταν και πάλι κυρίαρχος. Στην κανονική σεζόν, για παράδειγμα, συγκέντρωσε 67 βαθμούς σε 26 αγώνες, έχοντας 21 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μόνο μια ήττα. Αυτό σήμαινε ότι είχε ήδη σαφές προβάδισμα 16 βαθμών, συνεπώς ο Ολυμπιακός ήταν πάλι έτοιμος να κατακτήσει τον τίτλο.

 

Στα πλέι οφ που ακολούθησαν και μετά από 31 αγώνες που έχουν διεξαχθεί, η ομάδα έχει έως τώρα 25 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες. Συνεπώς έχει πλέον συγκεντρώσει 79 βαθμούς, και βρίσκεται 23 βαθμούς μπροστά από τον ΠΑΟΚ και τον Άρη. Αυτό αποδεικνύει πόσο έχει απομακρυνθεί ο Ολυμπιακός σήμερα, συνεχίζοντας την απίστευτη κυριαρχία του τις τελευταίες σεζόν. Σημαίνει επίσης ότι έχοντας ήδη κατακτήσει το 46ο  πρωτάθλημα και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι αποδόσεις θα είναι πολύ μικρές για να επαναλάβει την επιτυχία του και την επόμενη σεζόν και να επεκτείνει το σερί κατάκτησης του τίτλου σε τρεις σεζόν. Με βάση τις διαφορές του στο βαθμολογικό πίνακα σε κάθε μία από τις δύο τελευταίες σεζόν, θα ήταν δύσκολο να στοιχηματίσει κάποιος στο αντίθετο.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα