Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑντίθετοι οι οπαδοί της ΑΕΛ με την τέλεση του τελικού κυπέλλου στο...

Αντίθετοι οι οπαδοί της ΑΕΛ με την τέλεση του τελικού κυπέλλου στο AEL FC Arena

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις αναφορικά με το ζήτημα του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας, καθώς την ξεκάθαρη αντίθεση τους με την τέλεση του στο AEL FC Arena εξέφρασαν μέσω ανακοίνωσης τους οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ, οι Monsters.

Σε αυτή οι οργανωμένοι της των “βυσσινί” επισημαίνουν τους κινδύνους που κρύβει μια τέτοια κίνηση με την παρουσία οπαδών των Παναθηναϊκού και Άρη Θεσσαλονίκης, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως… πάνω από το πτώμα τους θα επιτρέψουν να διεξαχθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση στο γήπεδο της ομάδας τους.
Αναλυτικότερα η ανακοίνωση των Monsters είναι η ακόλουθη:
“Καθώς για ακόμα μια χρονιά επαναλαμβάνεται το παραμύθι περί τελικού στην πόλη μας, δηλώνουμε κατηγορηματικά και προς πάσα κατεύθυνση το εξής:
Αν νομίζετε πως θα επιτρέψουμε η πόλη μας να γίνει κέντρο διερχομένων είστε πέρα για πέρα γελασμένοι.
Το τι μπορεί να συμβεί το ξέρετε πολύ καλά οι αρμόδιοι φορείς, πολιτικοί, αθλητικοί παράγοντες και αστυνομία. Προφανώς για οτιδήποτε συμβεί θα έχετε την απόλυτη ευθύνη.
Η μόνη γιορτή στην πόλη μας εκείνες τις ημέρες θα είναι η συμπλήρωση των 60 χρόνων από την ίδρυση της ΙΔΕΑΣ μας και κανένας τελικός κυπέλλου ή “γιορτή του ποδοσφαίρου” (εδώ γελάμε).
Το ίδιο ισχύει και για το final 4 Κυπέλλου ανδρών. Τελικός στην Λάρισα πάνω από το πτώμα μας.
MONSTERS 1982
ΘΥΡΑ 1
ATHENS CLUB”.

Πηγή:sport-fm.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα