Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑλαλούμ με τον Ρούμπεν Σεμέδο: Η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία, η σύλληψη...

Αλαλούμ με τον Ρούμπεν Σεμέδο: Η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία, η σύλληψη και η ανατροπή

Μύλος με τον Ρούμπεν Σεμέδο, αφού συνελήφθη για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, με καταγγελία για ξυλοδαρμό της συντρόφου του αυτή τη φορά, η οποία και φέρεται να ανασκεύασε όμως στη συνέχεια.

Η 28χρονη από την Πορτογαλία, η οποία είχε στηρίξει τον αμυντικό του Ολυμπιακού στις κατηγορίες για ομαδικό βιασμό, τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση, υποστηρίζοντας ότι την χτύπησε, της προκάλεσε αμυχές και στη συνέχεια την κλείδωσε έξω από το σπίτι τους στη Γλυφάδα.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο και οδήγησαν τη γυναίκα στο τμήμα του Αλίμου, όπου και έκανε καταγγελία εναντίον του Σεμέδο, με αποτέλεσμα αυτός να συλληφθεί λίγο αργότερα. Σχηματίστηκε μάλιστα και δικογραφία εναντίον του για ενδοοικογενειακή βία και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Η ανάρτηση του Σεμέδο και η ανατροπή

Όπως προκύπτει όμως από το σχετικό ρεπορτάζ, η σύντροφος του Ρούμπεν Σεμέδο ανασκεύασε λίγο αργότερα και έτσι ο Πορτογάλος αμυντικός προχώρησε και σε σχετική ανάρτηση στο inatagram.

“Παρακαλώ όχι άλλα ψέμματα”, έγραψε χαρακτηριστικά ο παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος και μετά την κατηγορία για τον βιασμό.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα