Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑισιοδοξία για τους διακανονισμούς στον Άρη – Προχωράει με Καστρίτη

Αισιοδοξία για τους διακανονισμούς στον Άρη – Προχωράει με Καστρίτη

Εντείνεται η προσπάθεια να ολοκληρωθούν οι διακανονισμοί στον Άρη με τους παίκτες και το σταφ της σεζόν που ολοκληρώθηκε, προκειμένου να συμπληρωθεί ο φάκελος της αδειοδότησης για το νέο πρωτάθλημα.

Σε αντίθεση με όσα ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, περί υποβιβασμού και wild cards οι άνθρωποι του Άρη συνεχίζουν τη διαδικασία συζητήσεων, επαφών και συμφωνιών με τους παίκτες και προπονητές με στόχο να πάρουν τις απαιτούμενες υπογραφές για την ολοκλήρωση του φακέλου που ζητάει ο ΕΣΑΚΕ πριν την προθεσμία για τις 30 Ιουνίου.

Όπως υποστηρίζουν εξάλλου στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» η ΕΟΚ δεν μπορεί να αλλάξει την απόφαση του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ και πως ισχύει κανονικά η παράταση που έχει δοθεί στις τέσσερις ομάδες (Άρης, ΑΕΚ, Λάρισα, Απόλλων Πατρών) για την αδειοδότηση, ενώ παράλληλα επεξεργάζεται το ζήτημα που έθεσε ο κ. Λιόλιος περί προσφυγής στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή.

Στον Άρη αισιοδοξούν πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουν ολοκληρώσει όλες τις υποθέσεις των διακανονισμών και έπεται άμεσα το θέμα «προπονητής». Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τον Γιάννη Καστρίτη, το κλίμα και από τις δύο πλευρές είναι θετικό για επέκταση της συνεργασίας και οι επαφές αναμένεται να ενταθούν μόλις τελειώσει το ζήτημα του φακέλου.

Επιπροσθέτως, και παρά την τοποθέτηση του κ.Λιόλιου για τη δήλωση των ΑΕΚ, Περιστερίου και ΠΑΟΚ στο προσεχές Basketball Champions League, ο Άρης δεν έχει εγκαταλείψει τις σκέψεις συμμετοχής του στη διοργάνωση και τυπικά μπορεί να τη διεκδικήσει από την στιγμή που έχει τερματίσει σε υψηλότερες θέσεις τόσο από το Περιστέρι, όσο και από τον ΠΑΟΚ.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα