Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑθήνα: Σε εσωστρέφεια ο Παναθηναϊκός - Μαζική διαμαρτυρία οπαδών κατά της διοίκησης...

Αθήνα: Σε εσωστρέφεια ο Παναθηναϊκός – Μαζική διαμαρτυρία οπαδών κατά της διοίκησης της ΠΑΕ

Μετά από 16 χρόνια, Συλλαλητήριο, διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν στην Αθήνα χιλιάδες φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, φωνάζοντας συνθήματα κατά του κ. Γιάννη Αλαφούζου εκφράζοντας την οργή τους για τις αγωνιστικές αποτυχίες της ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα πλήθος τουλάχιστον 8.000 κόσμου σε μια πορεία που διήρκεσε σχεδόν τρεις ώρες εξέφρασε τη διαμαρτυρία του ζητώντας νέα διοίκηση, δηλαδή αποχώρηση της σημερινής διοίκησης από τα δρώμενα της Αθηναϊκής ομάδας. Το συλλαλητήριο ξεκίνησε περίπου στις 15:00 στο Πεδίον του Άρεως, με χιλιάδες φίλους του Παναθηναϊκού να ξεκινάνε να ανεβαίνουν για το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» όπου το Τριφύλλι υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 20:00. Ο κόσμος που έδωσε το παρών στο συλλαλητήριο έφτασε τουλάχιστον τις 8.000 με άλλες εκτιμήσεις να τους φέρνουν κοντά στις 10.000.

Περίπου στις 17:30 οι Αρχές σταμάτησαν το συλλαλητήριο με κλούβες στο ύψος του εφετείου και άρχισαν να ζητάνε εισιτήρια από τον κόσμο για να συνεχίσουν την πορεία τους προς το γήπεδο. Εκεί έγινε και μία μικρή ένταση, με τα ΜΑΤ να προχωρά σε χρήση χημικών πετώντας δακρυγόνα. Μάλιστα, αστυνομικός προκαλούσε με χυδαίο τρόπο τους οπαδούς του Τριφυλλιού λέγοντας τους «σαν λαγουδάκια τρεχάτε» και «μέσα στο σπίτι σας ήρθαμε». Από την ένταση, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πήγαν αρκετά πιο πίσω και η ένταση συνεχίστηκε με δύο οχήματα με αύρα να κατεβαίνουν στον κόσμο.

Πηγή:sdna.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα