Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά«Αέρας» στους «8» του Rogers Cup ο Τσιτσιπάς!

«Αέρας» στους «8» του Rogers Cup ο Τσιτσιπάς!

Με μία άκρως επιβλητική εμφάνιση, ανήμερα των 23ων γενεθλίων του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 σετ του Κάρεν Χατσάνοφ και πήρε πανηγυρικά το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς του Masters του Καναδά.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν εξαιρετικός από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος του αγώνα και δεν επέτρεψε στον Ρώσο αντίπαλό του να πιστέψει ούτε μία στιγμή στο ματς ότι θα μπορούσε να πάρει την πρόκριση.

Πήρε το πρώτο σετ με 6-3 και το δεύτερο ακόμη πιο εύκολα με 6-2 και συνεχίζει στο Rogers Cup του Τορόντο με στόχο να φτάσει έως το τέλος.

Το καλύτερο δώρο έκανε στον εαυτό του ο Τσιτσιπάς για τα γενέθλιά του. Μία άνετη νίκη επί του φιναλίστ και ασημένιου Ολυμπιονίκη του Τόκιο, Κάρεν Χατσάνοφ, και το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς του πολύ δυνατού τουρνουά που διεξάγεται στην χώρα της Βόρειας Αμερικής.

Στην επόμενη φάση το νο3 της παγκόσμιας κατάταξης θα βρει απέναντί του τον Νορβηγό Κάσπερ Ρουντ, νο7 του ταμπλό. Ο τελευταίος απέκλεισε με τη σειρά του τον Ντούσαν Λάγιοβιτς με 6-4, 6-3, πετυχαίνοντας την 14η σερί νίκη του στο tour, κάτι που σημαίνει πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Συγκεκριμένα, ο Σκανδιναβός έχει να ηττηθεί από τις 30 Ιουνίου, διανύοντας την καλύτερη περίοδο της καριέρας του.

naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα